Марината за Телешки Пържоли

Открий всички 35 кулинарни идеи за марината за телешки пържоли в Един.бг.
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Марината за свински вратни пържолиМарината за свински вратни пържолиСлед като е готова марината за пържоли, поливаме вратните пържоли, затваряме с капак или завиваме с кухненско фолио и оставяме в хладилника поне за...
Телешки пържоли с виноТелешки пържоли с виноНачукваме много леко телешките пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер....
Телешки пържоли с яйца на очиТелешки пържоли с яйца на очиВсяка изпържена филиийка сложете в чиния, върху нея поставете изпечена пържола, а най-отгоре – изпържено на око яйце и поднесете с пържени картофи...
Телешко варено от телешка опашкаТелешко варено от телешка опашкаТелешкото варено става най-хубаво с телешка опашка....
Телешки бъбреци с пържени филийкиТелешки бъбреци с пържени филийкиПочистваме бъбреците от ципите и вътрешната част и внимателно ги нарязваме на тесни дълги лентички. Лукът нарязваме на ситно и задушаваме до омекване...
Лесни телешки пържоли на фурна с кисело млякоЛесни телешки пържоли на фурна с кисело млякоНачукваме телешките пържоли с дървено чукче, овкусяваме ги със сол и ги запържваме в загрято масло от двете страни....
Сочни и крехки телешки пържолки на фурнаСочни и крехки телешки пържолки на фурнаСочните и крехки телешки пържолки на фурна са готови....
Паламуд в маринатаПаламуд в маринатаКогато бурканът се напълни, се залива с марината, приготвена от 2 ч.ч. бульон от варенето, към който са прибавени 1 ч.ч. оцет и 1 ч.ч. олио, са кипнати...
Сафриди в маринатаСафриди в маринатаКоличества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....
Паламуд в маринатаПаламуд в маринатаКипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Телешки кюфтетаТелешки кюфтетаСмесвате телешкото месо със ситно нарязаната глава лук, добавяте подправките и ситно нарязания магданоз. Прибавяте към сместа и ориза, който предварително...

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: