Марината за Пуешко

Открий всички 24 кулинарни идеи относно марината за пуешко в Един.бг.
Паламуд в маринатаПаламуд в маринатаКогато бурканът се напълни, се залива с марината, приготвена от 2 ч.ч. бульон от варенето, към който са прибавени 1 ч.ч. оцет и 1 ч.ч. олио, са кипнати...
Сафриди в маринатаСафриди в маринатаКоличества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....
Паламуд в маринатаПаламуд в маринатаКипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Сурова марината за дивечСурова марината за дивечОставяме месото в тази марината поне 24 часа, като от време на време го обръщате....
Риба марината по оряховскиРиба марината по оряховскиВзимаме прясна риба от Дунав, независимо каква, почистваме, нарязваме на парчета и посоляваме. Овалваме я в брашното и я изпържваме до златисто....
Класическа сурова марината за дивечКласическа сурова марината за дивечОставете ги да се охладят и след това залейте мръвките с получената марината за месо....
Подправки за марината за пилешко месоПодправки за марината за пилешко месоСмесете хвойната, липата, бъза, розмарина и магданоза, завийте ги в марля и ги използвайте при приготвяне на рагута и печено пиле....
Пуешко филе със сладко пюре и винен сосПуешко филе със сладко пюре и винен сосЗадушете наситнените глави лук в маслото, добавете нарязаните на кубчета почистени от семките дюли и обелените картофи, сипете бульона, варете на...
Туршия от печени чушкиТуршия от печени чушкиСварете марината от олиото, оцета, захарта, солта, зърната черен пипер и дафиновите листа....
Мариновано свинско филеМариновано свинско филеСмесваме продуктите за маринатата, кипваме и варим на тих огън около 15 минути....
Печено на барбекю пиле по кашмирскиПечено на барбекю пиле по кашмирскиОтстраняваме кожата на пилето и правим малки резки на зиг-заг за по-добро поемане на марината....
Бифтек от бяло месо на пуйкаБифтек от бяло месо на пуйкаПуешкото филе е доста по-голямо от пилешкото, затова бялото месо на пуйката е достатъчно за направата на 4-5 бифтека. Месото се нарязва на няколко...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: