Лятна Ябълкова Торта

Прегледай всички 74 авторски предложения относно лятна ябълкова торта в Един.бг.
Лесна ябълкова тортаЛесна ябълкова тортаСлагаме тортата да се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност....
Лятна войнишка чорбаЛятна войнишка чорбаНарязваме зелето, целината, моркова, праза и марулята на малки парченца. Слагаме ги да се запържат в олиото, като добавяме също почистения и нарязан...
Бърза ябълкова питаБърза ябълкова питаОмесете добре сместа, изсипете я в тавичка, намазана с олиото, и печете ябълковия сладкиш във фурна, загрята на 200 градуса....
Ароматна ябълкова напиткаАроматна ябълкова напиткаЗалейте с ½ л вряща вода, в която сте добавили карамфила и канелата, 1 с.л. или пликче черен чай. След 50 мин. прецедете запарката и прибавете...
Ябълкови бухтиЯбълкови бухтиЯбълките се измиват, почистват и се режат на парчета. Жълтъците, захарта, маслото, сухарът и ябълките се объркват добре. Отделно се разбиват отделените...
Лятна супа с градински зеленчуциЛятна супа с градински зеленчуциПочистваме морковите и целината и ги настъргваме на едро ренде. Слагаме ги да се варят в подсолена вода заедно със ситно нарязания лук. Когато...
Икономична лятна чорба от тиквичкиИкономична лятна чорба от тиквичкиНарежете на ситно пресния лук и вътрешността на тиквичките и ги запържете в загрятото масло. Когато омекнат, добавете брашното и разредете запръжката...
Бърза лятна манджа за вечеряБърза лятна манджа за вечеряСервирайте бързата лятна манджа с хубав домашен хляб и сирене по желание. Добър апетит!...
Ябълкова пита по селскиЯбълкова пита по селскиПресяваме брашното върху студеното масло и прибавяме захарта и щипка сол. Разтриваме с ръце, докато получим трохи, след което прибавяме жълтъка и...
Малки ябълкови кошничкиМалки ябълкови кошничкиОт брашното, прясното мляко, яйцето, маслото, захарта, солта и ванилията омесете тесто, като е ако е нужно, добавете още брашно. Разточете го...
Индийски ябълков десертИндийски ябълков десертЯбълките си измиват, почистват и нарязват на малки кубчета. В съд се поставят маслото и подправките /анасонът, червеният пипер и кимионът/ да...
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квасСлед 2-3 дни прецедете ябълковия квас и го налейте в здраво запушени бутилки и ги сложете в хладилник. Квасът е готов след 3-4 дни....

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 3
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: