
(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине.
Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....
1
Лесно Реване
Преглед на най-актуалните 33 публикации относно лесно реване в Edin.bg. Разгледай най-новото за лесно реване в нашия сайт.

Първата стъпка при приготвянето на това реване е да се отделят белтъците от жълтъците. Белтъците се разбиват на сняг, а жълтъците на пяна...

. Разбъркайте и получената смес прехвърлете в подходяща тавичка или форма, като може да я намаслите предварително.
Изпечете реването на 175...

добавили ванилия и няколко капки лимонов сок.
Отгоре посипваме реването с кокос по диагонал....

Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст...

по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути.
Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади...

охлади, но да не е студен, и заливаме реването.
Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране....

позастинал, се залива с прясното мляко.
Ако използвате пастьоризирано мляко, не е нужно то да е сварено предварително.
След като изстине реването...

Представям ви невероятно реване с дъх на бадеми.
В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте...

незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка.
Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...

Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...

. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....