Лесно Реване

Разгледай всички 74 авторски предложения за лесно реване в Един.бг.
Лесно класическо реванеЛесно класическо реванеОставяме изпеченото реване настрана, за да се охлади и пристъпваме към направата на сиропа....
Реване с компотРеване с компотОтгоре изсипете сместа за реването и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 30 минути....
Реване с карамелен сиропРеване с карамелен сиропВсичко, от което се нуждаете днес, е реване с карамелен сироп....
Лесно парфеЛесно парфеЖелатинът се накисва в прясното мляко и се доразтваря на водна баня. Сметаната се разбива със захар на вкус. Желатинът се разбива със захар на...
Лесно телешко задушеноЛесно телешко задушеноШпиковаме телешкото месо с резенчета сланина, зърна черен пипер и скилидки чесън. Слагаме месото тенджера с олиото, прибавяме нарязаните на филийки...
Лесно телешко фрикасеЛесно телешко фрикасеНарязваме телешкото месо на парчета и го слагаме да се вари в подсолена вода до пълното му сваряване, заедно с едро нарязаните зеленчуци за супа....
Лесно телешко рагуЛесно телешко рагуПочистваме филето, нарязваме го на 2-3 парчета и го запържваме в загрятата мазнина до равномерно зачервяване. Добавяме нарязания на филийки лук, а...
Лесно млечно желеЛесно млечно желеСложете млякото да кипне. Когато заври, добавете посладевотелно захарта и разтопения в студена вода и отцеден желатин. Разбъркайте добре и оставете...
Лесно агнешко фрикасеЛесно агнешко фрикасеЗагрейте половината масло и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаното на едри парчета месо и пържете от всички...
Лесно суфле от грисЛесно суфле от грисСмесваме прясното мляко със захарта, щипка сол и ванилията и кипваме. Намаляваме силата на котлона и добавяме 50 г грис, като бъркаме непрекъснато...
Лесно желирано кисело млякоЛесно желирано кисело млякоНакиснете желатина за около половин час в студена вода, за да набъбне добре. След това отцедете излишната вода и залейте с 3/4 ч.ч. гореща вода....
Лесно телешко с морковиЛесно телешко с морковиНарязваме телешкото месо на дребни парчета и го измиваме. Към него добавяме ситно нарязания лук, морковите, нарязани на кубчета или кръгчета, както...

Рейтинг

4.4
Общо 8 гласували
5 5
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: