Лесен Тутманик на Конци

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно лесен тутманик на конци в Един.бг.
Лесен Тутманик без ТоченеЛесен Тутманик без ТоченеПолучената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квасВ голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат. Преместете съда от огъня...
Лесен боровинков пайЛесен боровинков пайСмесете маслото с брашното, добавете жълтъците, смлените орехи, ванилията и захарта, омесете много добре тесто за пай и отделете ¼ от него. Сложете...
Лесен орехов сладкишЛесен орехов сладкишБием маста до побеляване със захарта поне 15-20 минути, след което прибавяме един по един четирите жълтъка, кафето, брашното, солта, кремотартора,...
Лесен пържен сафридЛесен пържен сафридПриготвя се много лесно и е любим на цялото семейство през лятото....
Лесен спаначен пудингЛесен спаначен пудингПочистеният спанак се сварява в съвсем малко подсолена вода, като към края на варенето трябва да се изпари водата и да остане само спанак, който накълцваме...
Лесен печен фазанЛесен печен фазанПочистеният фазан се посолява много добре и се оставя да постои няколко часа. След това се намазва обилно с масло и се слага в плик за печене....
Лесен маринован паламудЛесен маринован паламудАрпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на...
Лесен сметанов сосЛесен сметанов сосЛукът се нарязва на филийки и се залива със студена вода. След като кипне, водата се изцежда. Попареният лук се запържва в масло. Когато лукът...
Класически тутманик от старите тефтериКласически тутманик от старите тефтериКласическият тутманик от старите тефтери е готов....
Лесен ориз със зеленчуциЛесен ориз със зеленчуциИзмийте ориза, отцедете го и го сложете да се задушава в дълбок тиган, докато стане готов. Прибавете морковите, отцедения грах, маргарина и солта...
Лесен сладкиш с кайсииЛесен сладкиш с кайсииРазбиваме маслото със захарта поне 20 минути, след което прибавяме един по един жълтъците и разбиваме още 10 минути. Прибавяме половината брашно и...

Рейтинг

3.6
Общо 7 гласували
5 1
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: