Консервирани Камби

Прегледай всички 20 кулинарни идеи за консервирани камби в Един.бг.
Печени камбиПечени камбиИмаме вкусни печени камби за зимата!...
Консервирани домати в бурканиКонсервирани домати в бурканиВадим и веднага обръщаме консервираните домати в буркани с капачките на долу....
Консервиран зеленчуков сос за пицаКонсервиран зеленчуков сос за пицаСмелете през машина за месо чушките, морковите, лука и главите целина, добавете ситно нарязаните магданоз и листа целина и разбъркайте със солта....
Печени камби на фурна с морковиПечени камби на фурна с морковиИзмитите и почистени от семето и дръжките камби редим в намаслена тавичка. Чесъна и морковите почистваме и режем....
Хапки от пълнена франзелаХапки от пълнена франзелаСмесете пастета със ситно нарязаните яйца, чушки, моркови и камби и напълнете издълбаните половинки....
Кълцана туршияКълцана туршияСкълцваме или смиламе почистените и измити камби и другите зеленчуци. Счукваме чесъна и го прибавяме към сместа заедно със солта и захарта....
Задушено месо с лападЗадушено месо с лапад., ако листата са консервирани, или 1 час, ако са пресни. Поднесете ястието, нарязано на триъгълници като торта....
Зимен гювеч с овче месоЗимен гювеч с овче месоПрибавяме картофите, нарязани на едро, готвим още 10 минути и добавяме консервирания гювеч и ситно нарязания магзданоз....
Зелен хайвер с пържени доматиЗелен хайвер с пържени доматиМожем да консервираме или да поднесем веднага....
Пиле с грах и картофи яхнияПиле с грах и картофи яхнияПрибавя се отцеденият и консервиран грах, червеният пипер и накрая брашното....
Пиле с грах в йенска тенджераПиле с грах в йенска тенджераНарежете пилето на порции и го запържете в маслото за кратко. Прехвърлете месото в йенската тенджера, а в мазнината от пърженето задушете ситно нарязания...
Скумрия с лук и орехиСкумрия с лук и орехиПочистените рибни филета полейте обилно с лимонов сок и оставете да се мариноват за около 30 минути. Междувременно загрейте олиото и запържете...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: