Мусака

Мусака

15

Главата лук се нарязва на дребно и се задушава в тигана докато не смени цвета си. В тиганът последователно се слагат доматеното пюре...

1

Класическа Рецепта за Мусака

Листинг на най-актуалните 34 теми относно класическа рецепта за мусака в Edin.bg. Разгледай най-новото за класическа рецепта за мусака в сайта.
Шарена мусака

Шарена мусака

2

шарената мусака да се запече за около 20 минути на предварително загрята на 200 градуса фурна. Разбийте яйцата, киселото мляко и брашното за заливката, полейте мусаката и допечете, докато стегне и се зачерви....

Френска мусака

Френска мусака

2

Картофите се измиват и се обелват. Нарязват се на парченца и се сваряват добре. Пасират се и се добавя солта, млякото и маслото. Трябва сместа да...

Гръцка мусака

Гръцка мусака

14

Обеленият и ситно нарязан лук се запържва заедно с чесъна до омекване, след което се добавя каймата. Сместа се запържва леко като разбърква...

Зелева мусака

Зелева мусака

, залейте със сместта и объркайте добре. Поръсете с още малко олио и сол и сложете да се пече до готовност в умерена фурна. Готовата мусака се залива с полив от 3 яйца, прясното мляко и 2 лъжици брашно....

Градинарска мусака

Градинарска мусака

филийки. Печете 20-30 минути в предварително загрята умерена фурна. Междувременно яйцата се разбиват с брашното и млякото. Извадете мусаката...

Зеленчукова мусака

Зеленчукова мусака

1

на 200 градуса. Когато е почти готова, се залива със заливка за мусака, приготвена от разбити яйца със кисело мляко и брашно. Мусаката се...

Мусака Класика

Мусака Класика

6

и изгасената в него сода, и брашното. Настъргваме кашкавала и също прибавяме към сместа. Заливаме и печем още 10 минути до приятен загар. Сервираме мусаката топла с кисело мляко....

Моята мусака

Моята мусака

черен пипер, добавете настъргания кашкавал и наситения пресен магданоз. След като мусаката се е изпекла излейте заливката и допечете още 15...

Корейска мусака

Корейска мусака

Оризът се почиства и се сварява с три чаши вода до омекване. Каймата се задушава в загрятото олио, като се мачка с вилица. След около 5...

Беларуска мусака

Беларуска мусака

мазнина. Отцеденото от галетата мляко се разбърква с останалите яйца и с тази смес се залива мусаката. Слага се в предварително загрята на 200 градуса фурна и се пече около час....

3.3
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 0
2 4
1 0
Дай твоята оценка: