Овчарски тутманик с праз

Овчарски тутманик с праз

0

равномерно в намаслена тава. Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам. Печете в загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути....

1

Как се Прави Тутманик

Листинг на авторски 24 публикации относно как се прави тутманик в Edin.bg. Разгледай най-новото за как се прави тутманик в портала.
Различен Тутманик с Картофи и Праз

Различен Тутманик с Картофи и Праз

може да намалите градусите на 160, ако видите, че бързо хваща златист загар. 6. Готовият тутманик намажете с мас, ако ви е останала, и...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Тутманик с кайма, праз и кашкавал

Тутманик с кайма, праз и кашкавал

Смесете всички продукти за тестото и го пригответе. Оставете го да отдъхне 30-40 мин. Задушете каймата и прибавете нарязания на дребно праз...

Тутманик с праз, сирене и сухи чушки

Тутманик с праз, сирене и сухи чушки

1

показала на снимката (снимка 2), или по ваш избор. Оставете тутманика да втаса. Намажете го с малко смес от олио и прясно мляко. Печете на 200 градуса/35-40 минути. Още топъл го намажете с масло и покрийте с чиста кърпа....

Брезнишки тутманик

Брезнишки тутманик

Замесете умерено твърдо тесто за тутманик от брашното, едното яйце, маята, содата, лимонадата, олиото, захарта и солта и го разточете на тънка...

Домашен тутманик

Домашен тутманик

34

втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....

Мързелив тутманик

Мързелив тутманик

между тях се намазва от маста. Разточват се, както са една върху друга и се прави кора. В омазнена тавичка се слага кора, намазва се с мас...

Селски тутманик

Селски тутманик

6

четка намажете отгоре тутманика. Сложете да се пече в умерено загрята фурна до готовност....

Черновръшки тутманик

Черновръшки тутманик

3

като извадите тутманика от фурната го оставете да се поохлади върху решетка. Може да консумирате черновръшкия тутманик и леко топъл, разкошен е! Добър апетит!...

Красив тутманик

Красив тутманик

1

приготвената плънка / яйца и сирене/ и се усуква тестото на осморка и се прегъва на две. Поръсва се със сусама и слънчогледовите семки. Пече тутманика се на 150 градуса около 35 минути....

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: