Как се Прави Тутманик

Прегледай всички 24 подбрани съвети за как се прави тутманик в Един.бг.
Лесен Тутманик без ТоченеЛесен Тутманик без ТоченеПолучената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Мързелив и пухкав тутманик без месенеМързелив и пухкав тутманик без месенеНамажете обилно бъркания тутманик и остатъка излейте отгоре. 7....
Праз фрикасеПраз фрикасеПразът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява. Задушава се в 3 супени лъжици растително масло. Като омекне, се наръсва с брашното...
Чорба от празЧорба от празПоръсваме със ситно нарязан джоджен и сваляме от чорбата с праз огъня. Поръсваме чорбата с черен пипер....
Праз по гръцкиПраз по гръцкиПолзва се само бялата част на праза....
Kюфтета с празKюфтета с празЗадушете до омекване в част от олиото почистения, измит и нарязан на ситно праз....
Праз с маслиниПраз с маслиниНарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио....
Пържен праз мекициПържен праз мекициПочистваме праза, нарязваме го на парчета с дължина 4-5 см и го слагаме да се вари в подсолено вад....
Задушен праз с орехиЗадушен праз с орехиПрибавете праза, нарязан на парченца с дължина около 3 см, и задушете на тих огън, докато омекне лукът....
Картофена салата с празКартофена салата с празСвареният праз също се отцежда и се смесва с картофите. Картофената салата се поднася с копър....
Младо свинско с празМладо свинско с празВ друг съд загрейте маста и запържете праза, нарязан на дълги парчета....
Чорба от сирене и празЧорба от сирене и празСлед 10 минути се сваля от огъня и се прави застройка с яйцата и киселото мляко....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: