Основно тесто за палачинки

Основно тесто за палачинки

3

него вода. Разбивайте до получаването на гладка смес. В горещ тиган се капва малко мазнина и се пържат палачинките....

1

Как се Прави Тесто за Палачинки

Преглед на всички 24 теми относно как се прави тесто за палачинки в Edin.bg. Разгледай най-новото за как се прави тесто за палачинки в портала.
Палачинки с рибно тесто

Палачинки с рибно тесто

палачинково тесто, като се разбиват яйцата и към тях последователно с разбиване се прибавят прясното мляко и брашното. Към тестото се добавят и...

Руски палачинки с парено тесто

Руски палачинки с парено тесто

лъжици олио и се разбърква. Пържат се палачинки в сгорещен тиган, който се маже с мазнина. Сервират се, като се поливат с мед....

Палачинки с праз на фурна

Палачинки с праз на фурна

палачинки с плънката, като може да използвате едновременно 2 палачинки като 1. Наредете ги в леко намазнена тава и ги залейте с разбитите прясно мляко и...

Голяма палачинка с праз

Голяма палачинка с праз

лесно). Запичаме и от другата страна за 2-3 мин. Поднасяме нашата голяма палачинка със сос от ситно нарязан праз, сирене и майонеза....

Палачинки с протеин на прах

Палачинки с протеин на прах

Брашното се разбърква с протеина, захарта и солта. Прави се кладенче, в което се чукват яйцата, разбиват се добре. Бавно се налива...

Картофени палачинки с праз и броколи

Картофени палачинки с праз и броколи

1

намачканите картофи, броколи, яйца, брашно, сол и подправките, докато се оформи нещо като тесто. Праза нарежете на ситно и намачкайте...

Здравословна палачинка с праз и авокадо

Здравословна палачинка с праз и авокадо

сирене и нарязания праз, авокадото /намачкано/. Намазваме палачинков тефлонов тиган с масло Гхи или кокосово масло. Печем от двете страни. Рецептата е за една палачинка....

Палачинки

Палачинки

2

. Правят се палачинки от тестото, които се пържат в масло. Палачинките се прегъват на четвъртинки, поставят се в подходящ съд и се покриват с...

Содено тесто

Содено тесто

яйца и замесете меко тесто. Така приготвеното содено тесто е подходящо за питки, мекици или пици. Преди употреба го оставете около 20 минути на стайна температура, за да "почине"....

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: