Желе от райски ябълки

Желе от райски ябълки

0

Желатинът се залива с топлата вода и се разбърква до разтварянето му. Райските ябълки се обелват, костилките се отстраняват. В малки...

1

Как се Прави Мармалад от Ябълки

Листинг на авторски 30 публикации относно как се прави мармалад от ябълки в Edin.bg. Разгледай най-новото за как се прави мармалад от ябълки в сайта.
Желе от ябълки

Желе от ябълки

обирайте образувалата се пяна. Готовото и още горещо желе разсипете в сухи и затоплени буркани. Затворете и съхранявайте бурканчетата на проветриво място....

Конфитюр от Ябълки

Конфитюр от Ябълки

2

котлона. Варете конфитюра от ябълки докато се сгъсти, като прибавите към края и индришето по желание. 2-3 минути преди да свалите от огъня...

Конфитюр от райски ябълки

Конфитюр от райски ябълки

време се разбърква. Сваля се от котлона и още горещо се разпределя в буркани, затварят се с капачки и се обръщат, за да изстинат. Готовият конфитюр от райски ябълки се съхранява в хладилник....

Мармалад от ябълки

Мармалад от ябълки

2

Ябълките се измиват, нарязват се на парчета и се варят в малко вода до омекване. Отцеждат се и се претриват през сито. Получената каша се...

Палачинки с ябълки и желе

Палачинки с ябълки и желе

В дълбока купа смесваме млякото, яйцата, солта и захарта и разбъркваме с миксер. Приготвяме палачинково тесто и запачваме да пържим тънки...

Конфитюр от сливи и ябълки

Конфитюр от сливи и ябълки

ябълки, захар и т.н. Захарта предварително се размесва с настърганата лимонова кора и канела на око. Варете всичко, като бъркате, докато се получи гъст мармалад. Още горещ го разсипете в бурканчета....

Желе от ябълки и круши

Желе от ябълки и круши

1

Сваряваме нарязаните плодове с 2 л вода и захарта. Намачкваме и прецеждаме през сито и марля. Добавяме фикса според оказанието...

Мармалад с ябълки

Мармалад с ябълки

. По желание може да ароматизирате мармалада с канела или листа индрише, които се добавят, когато започне да се сгъстява....

Конфитюр от круши и ябълки

Конфитюр от круши и ябълки

разбърквайте, за да не загори. Когато сиропът на конфитюра се сгъсти, прибавете оцета и нарязани на дребно листенца индрише. След 2-3 минути...

3.5
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: