Мусака

Мусака

15

Главата лук се нарязва на дребно и се задушава в тигана докато не смени цвета си. В тиганът последователно се слагат доматеното пюре...

1

Как да Направим Мусака

Листинг на всички 24 идеи за как да направим мусака в Edin.bg. Разгледай най-новото за как да направим мусака в портала.
Патладжанена мусака

Патладжанена мусака

. Останалите патладжани, домати и кайма наредете отгоре произволно, посипете с останалия настърган кашкавал и печете мусаката 40 мин. в предварително загрята на 200 градуса фурна....

Мусака Витамина

Мусака Витамина

. Нарежете доматите на филийки и с една част от тях покрийте дъното на подмазнена тава, в която ще приготвите мусаката. Отгоре разпределете 1/2 от...

Вегетарианска мусака

Вегетарианска мусака

2

мусака сложете да се изпече при загрята на 180-200 градуса фурна. Направете заливката като разбиете прясното мляко с яйцата, а за по-голяма...

Турска мусака

Турска мусака

9

канапе от картофеното пюре, отгоре разпределете каймата, ред нарязани краставички и яйца и отново ред пюре. Поръсете с кашкавала и запечете мусаката до златиста коричка....

Рибена мусака

Рибена мусака

. Запечената мусака се залива със смес от разбити яйца и мляко и се доизпича за още 15 минути....

Спаначена мусака

Спаначена мусака

В тавичка наливаме олиото. Прибавяме нарязания лук. Може да се използва пресен или замразен спанак. Пресният се измива хубаво, след което се...

Тракийска Мусака

Тракийска Мусака

хомогенна смес. Заливката се разпределя равномерно върху мусаката. Отгоре се поръсва с нарязания на ситно магданоз и с настъргания кашкавал и...

Лесна мусака

Лесна мусака

Зеленчуците се нарязват на ситно, картофите - на кубченца, доматите се настъргват. Всичко се слага в тава и се обърква добре заедно с каймата...

Родопска Мусака

Родопска Мусака

мусака със сместа и поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете за около 30 минути....

Варена мусака

Варена мусака

5

се залива със заливката. Мусаката се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до запичане на заливката. Мусаката се сервира топла, поръсена обилно с магданоз. Добър апетит!...

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: