Мусака

Мусака

16

Главата лук се нарязва на дребно и се задушава в тигана докато не смени цвета си. В тиганът последователно се слагат доматеното пюре...

1

Как да Направим Мусака

Листинг на всички 24 идеи за как да направим мусака в Edin.bg. Разгледай най-новото за как да направим мусака в портала.
Градинарска мусака

Градинарска мусака

филийки. Печете 20-30 минути в предварително загрята умерена фурна. Междувременно яйцата се разбиват с брашното и млякото. Извадете мусаката...

Френска мусака

Френска мусака

2

Картофите се измиват и се обелват. Нарязват се на парченца и се сваряват добре. Пасират се и се добавя солта, млякото и маслото. Трябва сместа да...

Гръцка мусака

Гръцка мусака

14

Обеленият и ситно нарязан лук се запържва заедно с чесъна до омекване, след което се добавя каймата. Сместа се запържва леко като разбърква...

Шарена мусака

Шарена мусака

2

шарената мусака да се запече за около 20 минути на предварително загрята на 200 градуса фурна. Разбийте яйцата, киселото мляко и брашното за заливката, полейте мусаката и допечете, докато стегне и се зачерви....

Зеленчукова мусака

Зеленчукова мусака

1

на 200 градуса. Когато е почти готова, се залива със заливка за мусака, приготвена от разбити яйца със кисело мляко и брашно. Мусаката се...

Зелева мусака

Зелева мусака

, залейте със сместта и объркайте добре. Поръсете с още малко олио и сол и сложете да се пече до готовност в умерена фурна. Готовата мусака се залива с полив от 3 яйца, прясното мляко и 2 лъжици брашно....

Мусака Витоша

Мусака Витоша

запичаме. След като запечем нашата Мусака Витоша, заливаме с класически сос Бешамел и отново запичаме. Накрая поръсваме с настъргания...

Мусака Запеканка

Мусака Запеканка

кашкавала, предварително нарязан на тънки филийки, и отгоре редим домат, нарязан на кръгчета. Запичаме мусаката за още 10 мин и след това може да декорира всеки с каквото желае! Приятен апетит!...

Нисковъглехидратна мусака

Нисковъглехидратна мусака

Нарязваме на ситно лука, чесъна и морковите и ги задушаваме на тиган в малко зехтин. Избираме най-дълбокия ни тиган, поради многото съставки...

Баварска мусака

Баварска мусака

За тази мусака картофите се обелват, нарязват на едро и се слагат да се варят. През това време в тиган се слагат малко олио, лук, чесън и морков...

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: