Зелеви Сарми в Тава на Фурна

Прегледай всички 74 подбрани съвети за зелеви сарми в тава на фурна в Един.бг.
Вегетариански зелеви сармиВегетариански зелеви сармиАко правим сармите с прясно зеле, задължително трябва да попарим листата....
Сарми с месо от пуйка на фурнаСарми с месо от пуйка на фурнаВ тава сложете зелеви листа и отгоре наредете готовите сарми и залейте със смес от водата и зелевия сок....
Прясно зеле на фурнаПрясно зеле на фурнаПокрийте я с капак и варете ястието 2 часа на водна баня в умерена фурна....
Калугерски сарми с кестениКалугерски сарми с кестениРазпределете плънката върху зелевите листа, завийте сармите и ги наредете в тенджера....
Лозови сарми в гювечЛозови сарми в гювечЛозовите сарми в гювеч се слагат в студена фурна и се пекат 80-90 минути на максимална температура. Гарнирайте с кисело мляко преди поднасяне....
Паламуд със зеле на фурнаПаламуд със зеле на фурнаВърху зелето нарязваме 3-4 домата на филийки и печем до готовност в загрята на 180 градуса фурна, без да добавяме никаква вода....
Шаран на фурна с кисело зелеШаран на фурна с кисело зелеНаливаме съвсем малко вода и печем в загрята на 180 градуса фурна за около 45 минути или до готовност....
Лозови сарми с ориз и маслиниЛозови сарми с ориз и маслиниС тази плънка завиваме лозови сарми. Нареждаме ги в дълбок съд. Посоляваме, заливаме с олиото и 2 – 4 чаши вода....
Сарми от агнешки дроб по селскиСарми от агнешки дроб по селскиГотовите сарми заливаме с разбитите яйца, връщаме за кратко във фурната да ги запечем и поднасяме задължително с кисело мляко....
Постно прясно зеле с ориз на фурнаПостно прясно зеле с ориз на фурнаМоже да поднесете готовия ориз на фурна топъл или студен....
Супа от зелев сок и кисело зелеСупа от зелев сок и кисело зелеСложете да се вари нарязаното на ситно кисело зеле със зелевия сок и същото количество вода....
Рагу със зелеви листаРагу със зелеви листаЗаливаме продуктите с 3/4 ч.ч. гореща вода и печем в загрята на 180 градуса фурна да готовност....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 1
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: