Задушена Телешка Глава

Разгледай всички 74 избрани предложения относно задушена телешка глава в Един.бг.
Телешка Глава в ГювечТелешка Глава в ГювечСлед като почистите телешката глава, я сложете в дълбока тенджера....
Лесно телешко задушеноЛесно телешко задушеноЗаливаме продуктите с 1 - 1 1/2 ч.ч. гореща вода и оцета и оставяме да се задушава под похлупак за поне 2 часа....
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Задушено Телешко ШкембеЗадушено Телешко ШкембеПредварително измитото и изчистено шкембе слагаме в тенджера. Заливаме с вода и оставяме на къкри на котлона, докато омекне. От време на време...
Телешко варено от телешка опашкаТелешко варено от телешка опашкаТелешкото варено става най-хубаво с телешка опашка....
Задушен телешки език с картофиЗадушен телешки език с картофиСваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....
Задушено телешко с моркови и дюлиЗадушено телешко с моркови и дюлиПриготвеното задушено телешко се сервира, поръсено със ситно нарязан копър, а отстрани се декорира с останалите продукти....
Телешко задушено по корейски (Савьом тхупл)Телешко задушено по корейски (Савьом тхупл)Похлупете съда и задушавайте ястието телешко задушено 15-ина минути....
Зелен фасул задушена яхния с телешко месоЗелен фасул задушена яхния с телешко месоКаквито и модерни тенджери да сте приготвили, приберете ги. Тази невероятна яхния става най-вкусна в пръстен съд. Нарязваме месото на средно големи...
Задушена щукаЗадушена щукаПочистете щуката. Нарежете рибата на парчета, или я оставете цяла. Подредете в тенджера под наклон като керемиди. Залейте с виното, сипете врялата...
Задушена мерлузаЗадушена мерлузаОтцежда се вече задушена риба и се нарежда заедно със зеленчуците върху филиите. Вкусна задушена мерлуза - опитайте!...
Рибена чорба от глава на сомРибена чорба от глава на сомИзмиваме добре главата от сом, заливаме я със 7 ч.ч. студена вода и добавяме ситно нарязана глава лук, морковите и целината....

Рейтинг

3
Общо 8 гласували
5 1
4 2
3 1
2 4
1 0
Дай твоята оценка: