Език в масло

Език в масло

2

поднасяне, поръсете с червен пипер. Поднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете езика в платото, полейте с разтопено краве масло и овкусете....

1

Език с Масло

Колекция на всички 24 теми относно език с масло в Edin.bg. Разгледай най-новото за език с масло в портала.
Телешки език в масло

Телешки език в масло

1

разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....

Език в масло в гювече

Език в масло в гювече

Почистете езика и сложете да се вари в тенджера под налягане. Извадете го, обелете го и го нарежете на парчета. Загрейте половината масло и...

Свински език в чесново масло

Свински език в чесново масло

извадете и след като се охлади леко го обелете от горната страна. Нарежете на тънки парчета и пригответе чесновото масло, като разтопите маслото в...

Език с масло на фурна

Език с масло на фурна

2

Езикът се почиства и се слага да се свари с черен пипер на зърна, дафинов лист и лъжица оцет. Свареният език се обелва и нарязва на филии...

Език с Масло и Гъби

Език с Масло и Гъби

тиган поставяме маслото, разтапяме и прибавяме лука, леко да се запържи. Добавяме нарязания език и морковите, като оставяме да се задушат...

Ароматен телешки език в масло

Ароматен телешки език в масло

Измийте и почистете добре телешкия език. Сварете в подсолена вода с дафинов лист. Разтопете маслото на тиган и прибавете езика...

Задушен телешки език с гъби и масло

Задушен телешки език с гъби и масло

Телешкият език се сварява в обикновена тенджера за около 2 до 3 часа или до готовност. В тенджера под налягане се поставя почистения език с...

Мезе от език и шкембе в масло

Мезе от език и шкембе в масло

тънки филийки, а шкембето се нарязва на малки парчета. В тиган се загрява олио и половината масло. Добавят се нарязани филии език, пържим до...

Език с масло и чесън в тиган

Език с масло и чесън в тиган

изваждаме. Поръсваме с подправките, а именно - черен пипер, червен пипер и кимион. Поръсваме със сока от лимона. Поднасяме езика в масло в чиния като поставяме и резени лимон....

Агнешки език с масло и чесън

Агнешки език с масло и чесън

тиган разтопете маслото и запържете за 2-3 минутки чесъна със сол. Вдигнете от котлона и полейте нарязаният език. Сервирайте веднага....

3.2
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка: