Доматен Хляб

Открий всички 24 избрани предложения относно доматен хляб в Един.бг.
Бърз царевичен хлябБърз царевичен хлябЦаревично брашно се слага в купа, в която ще се разбърква. Прибавя се солта и захарта и се разбърква много добре. Яйцата се разбъркват на пяна...
Риба върху хлябРиба върху хлябНарежете рибното филе на порции, подредете ги върху решетката в съда за готвене на пара с кожата надолу, сипете виното, посолете, прибавете черния...
Диетичен домашен хлябДиетичен домашен хляб1. Разтворете маята в леко затоплената вода и разбъркайте на кашичка с бялото брашно. Оставете за 10-15 минути да шупне. 2. Сипете ръженото и брашното...
Хляб в йенска тенджераХляб в йенска тенджераРазтворете маята в малко топла водичка, като добавите към нея захарта. В подходящ съд пресейте брашното със солта, добавете разтворената мая, останалата...
Маймунски хляб с билкиМаймунски хляб с билкиМаята се активира за около десет минути в купа с топла вода и лъжичка захар. През това време се пресява брашното, прибавя му се сол и петдесет...
Квасен хляб в хлебопекарнаКвасен хляб в хлебопекарнаРазтворете маята в малко вода. Сложете малко брашно, колкото да стане каша, като боза. Оставете на топло, докато шупне и стане на квас. В контейнера...
Диетичен хляб без брашноДиетичен хляб без брашноСмелете лененото семе на ситно брашно. В купа разбийте яйцата с тел. Добавете водата и солта. Разбъркайте отново. Сложете лененото брашно и содата...
Лимецов хляб с квасЛимецов хляб с квасБрашното се изсипва в купа, в която ще втасва. Прибавя се солта и захарта. Брашното се разбърква много добре. Яйцата се разбъркват на пяна и се...
Диетичен хляб от лимецДиетичен хляб от лимецЧията се залива с 100 мл вода за 20 мин, след което се отцеждат семената и се оставя водата, която след накисването има консистенцията на белтък от...
Хляб с жив квасХляб с жив квасНяма по- вкусен от домашния хляб с квас. Той се различава от хляба с мая по това, че съвсем леко накислява, а текстурата му е някак по- влажна и еластична...
Маймунски хляб с плънкаМаймунски хляб с плънкаДоматената пасата приготвям от изварени домати, захар и подправка за пица – готова. Този сос използвам за намазване на тестения блат....
Хляб от различни брашнаХляб от различни брашна1. Разтворете маята в леко затоплената вода с две-три лъжици от бялото брашно. Разбъркайте и оставете да шупне за около 10 минути. 2. Смесете в...

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 0
4 6
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: