Домашно суши

Домашно суши

0

комбинации от продуктите по ваше желание. Оставете така навитите рула да се стегнат за 60 мин. в хладилник. Готовите руло нарежете на хапки суши в...

1

Готварски Рецепти за Суши

Преглед на най-новите 44 идеи относно готварски рецепти за суши в Edin.bg. Разгледай най-новото за готварски рецепти за суши в портала.
Веге суши

Веге суши

1

Върху дървена дъска поставете малка подложка за навиване на суши. Върху подложката сложете 1 лист нори, върху него спаначените листа и...

Суши Шийтаке

Суши Шийтаке

5

Накиснете гъбите в гореща вода за 30 мин. след което ги нарежете на тънки ивици. Сварете ориза за суши за около 25 мин. (да не е много размекнат...

Суши запеканка

Суши запеканка

Намазваме хляба с топеното сирене, разпределяме кренвиршите, салама и настъргания кашкавал. Навиваме на стегнато руло и режем на парчета с...

Суши Торта

Суши Торта

Накиснете ориза за 40 мин. Изплакнете го под течаща вода, докато падне нишестето. Сварете ориза до готовност. Отцедете го и го охладете за кратко...

Веган суши

Веган суши

1

Сваряваме ориза и навиваме водораслите заедно със зеленчуци по избор - авокадо, краставици, моркови, чери домати, червено зеле, хумус и соев сос...

Суши сашими

Суши сашими

нарязва на тънки резени. В 4 чинии за суши се слага подложка от кръгчета ряпа дайкон, като върху всяко кръгче се нареждат по пет резена от...

Невероятно шоколадово суши

Невероятно шоколадово суши

1

ориз и се завиват, така че целите да са обгърнати с шоколад. Завиват се в хартията и се оставят в хладилник, за да стегнат. Шоколадовото суши...

Лесно Суши за Начинаещи

Лесно Суши за Начинаещи

Измиваме ориза под течаща вода, докато водата стане бистра и оставяме да се отцеди за около 1 час. Сваряваме ориза в 300 мл вода за 15 мин...

Суши с рачешки рулца

Суши с рачешки рулца

лентички. На рогозка за суши сложете една кора Нори, навлажнявайте пръстите си и разпределете от ориза отгоре на равен пласт. В основата на листа...

Суши със свинска кайма

Суши със свинска кайма

Каймата се запържва в олио във уок или тиган на силен огън до покафеняване. Прибавят се кестените, бамбуковите кълнове и зеленият лук. Пържи се 1...

3.6
Общо 9 гласували
5 1
4 5
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: