Бял Хляб с Квас

Разгледай всички 74 авторски предложения за бял хляб с квас в Един.бг.
Лимецов хляб с квасЛимецов хляб с квасБрашното се изсипва в купа, в която ще втасва. Прибавя се солта и захарта. Брашното се разбърква много добре. Яйцата се разбъркват на пяна и се...
Хляб с жив квасХляб с жив квасНяма по- вкусен от домашния хляб с квас. Той се различава от хляба с мая по това, че съвсем леко накислява, а текстурата му е някак по- влажна и еластична...
Хляб с квас в хлебопекарнаХляб с квас в хлебопекарнаПърво направете кваса, като разтворете маята в малко вода. Добавете захарта и малко брашно. Трябва да получите гъста каша. Оставете я на топло, докато...
Хляб с квас и пълнозърнесто брашноХляб с квас и пълнозърнесто брашно1. Смесете в купа пълнозърнестото брашно с водата и бъркайте докато получите по-рядко тесто. Оставете го за 30 минути. 2. Към престоялото половин...
Хляб с квас от бяло брашноХляб с квас от бяло брашноБрашното пресяваме и правим кладенче в него. Поставяме солта в него и наливаме вода, която трябва да е хладка. Към това добавяме и захарта,...
Хляб с квас стъпка по стъпкаХляб с квас стъпка по стъпка1. Започваме с приготвянето на кваса. Сипваме 200 мл вода и 200 г брашно в порцеланова или стъклена купа. Разбъркваме и оставяме сместа непокрита...
Хлебен квасХлебен квасЗалейте сухарите с вряла вода и ги оставете на топло за 3-4 часа. Прецедете получената смес през няколко слоя марля и добавете захарта, размитата...
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квасВ голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат. Преместете съда от огъня...
Кисел от хлебен квасКисел от хлебен квасКъм прецедения хлебен квас*, добавете захарта, разбъркайте и поставете на огъня да кипне. Размийте в студен хлебен квас нишестето, сипете го в...
Бял сос за рибаБял сос за рибаЗапържете брашното, налейте рибен бульон и бъркайте, докато се получи еднородна смес. Добавете нарязаните на дребно лук, магданозен корен и каперсите...
Солен маймунски хлябСолен маймунски хляб1 ч.ч. = 220 мл. Първо разтопете маслото и към него добавете 30 мл олио, сухия чесън и всички други подправки. Разбъркайте и оставете сместа да...
Турски царевичен хлябТурски царевичен хляб1. Разтворете маята и захарта в леко затоплената вода. Оставете да шупне за 10 минути. 2. Смесете двата вида брашно, кимиона и солта и направете...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: