Руски борш с месо по оригинална рецепта

Руски борш с месо по оригинална рецепта

12

Месото запържваме, добавяме лука да се задуши и заливаме с вода или бульон по желание. Когато месото е почти готово, добавяме картофите...

1

Борш Оригинална Рецепта

Листинг на най-актуалните 21 теми относно борш оригинална рецепта в Edin.bg. Разгледай най-новото за борш оригинална рецепта в портала.
Борш

Борш

Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...

Оригинална плескавица

Оригинална плескавица

Двата вида месо смиламе и овкусяваме със сол, черен пипер, добавяме част от скълцания лук и ако обичате по-пикантно - и скълцани люти чушлета...

Оригинална Имамбаялдъ

Оригинална Имамбаялдъ

15

Нарежете патладжаните на филии, поръсете ги със сол и след като престоят 1 час, ги изплакнете и подсушете. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете в...

Оригинална Маргарита

Оригинална Маргарита

Натрийте ръбовете на 2 чаши с лайм или лимон. Сипете сол в чиния и потопете гърлата на чашите. Смесете текилата, Трипъл сек/Коантро и...

Домашен борш

Домашен борш

на кубчета сланина. Ако искате боршът да стане по-гъст, добавете запържено брашно. Когато сервирате, сложете в порциите борш сметана и поръсете с магданоза и копъра....

Вегетариански борш

Вегетариански борш

, нарязаната чушка и доматения сок. След като заври, добавяме претритото зеле, дафиновите листа, магданоз и копър. Можем да подправим борша и с малко черен пипер и щипка смлян кориандър....

Постен борш

Постен борш

Загрейте мазнината и запържете нарязаните на ивици зеле, лук, моркови и целина. Когато омекнат добавете черния пипер и залейте с 3 л вряла вода...

Зелен борш

Зелен борш

минути преди готовност се добавя ситно нарязан магданоз и копър. Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза...

Говежди борш

Говежди борш

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...

Постен борш

Постен борш

Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването...

2.8
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: