Баклава с Халва и Орехи

Открий всички 74 авторски предложения относно баклава с халва и орехи в Един.бг.
Грис халва с бадемиГрис халва с бадемиНаправете формички с лъжичка или вилица, поръсете грис халвата с ванилена захар и поднесете....
Грис халва с кокосово брашноГрис халва с кокосово брашноПоднесете Грис халва с кокосово брашно, след като се охлади малко....
Соленки с орехиСоленки с орехиМаргаринът и маслото разбиваме с миксер, добавяме постепенно солта, киселото мляко, жълтъците и накрая – брашното. След като омесим добре, слагаме...
Торта с орехиТорта с орехиЯйцата, захарта и орехите се разбиват добре. Сместа се излива в намазана с масло тавичка и се пече в слабо загрята фурна....
Точена баклава с ядки и розова водаТочена баклава с ядки и розова водаОмесете еластично тесто от брашното, разбитите яйца, малко сол и хладка вода и го разделете на топки с големината на орехи....
Постна баклаПостна баклаПоднесете постната бакла така или, ако не постите, с малко кисело мляко....
Задушен праз с орехиЗадушен праз с орехиЗалейте ореховите ядки с кипяща вода и ги оставете да киснат 15 мин., след това ги отцедете, обелете ги и ги оставете да изсъхнат. В тенджера сгорещете...
Копривена чорба с орехиКопривена чорба с орехиНа дъното на супник слагаме натрошените орехи, отгоре заливаме с врялата копривена чорба и поднасяме веднага....
Лесен кейк с орехиЛесен кейк с орехиБием яйцата със захарта до побеляване, след което прибавяме брашното и постепенно мазнината, която сме избрали. Следват лимоненената кора и ромът....
Яхния от баклаЯхния от баклаБаклата се почиства, измива се, посолява се, претрива се с ръце, изплаква се с вода и се вари в малко количество вода и щипка сол....
Качамак с извара и орехиКачамак с извара и орехиИзсипете сместа в намазана с масло тавичка, разстелете отгоре изварата, поръсете със сметаната, натрошено сирене и начуканите орехи и леко запечете...
Пюре от цвекло и орехиПюре от цвекло и орехиПрибавете към пасираното цвекло счуканите чесън и орехови ядки....

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: