Агнешки Курбан

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно агнешки курбан в Един.бг.
Обикновен агнешки кебапОбикновен агнешки кебапНарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник. След...
Агнешки чревца готвениАгнешки чревца готвениПоднасяме агнешките чревца с гарнитура от пържени картофки....
Агнешки чревца печениАгнешки чревца печениВзимаме почистени агнешки чревца, най-добре направо направени на плетеници. Посоляваме ги от всички страни и ги овкусяваме с червен пипер....
Агнешки котлети ДижонАгнешки котлети ДижонИзрежете излишните тлъстини от агнешките котлети. В купа смесете мащерката и портокаловата кора....
Бърз агнешки кебапБърз агнешки кебапЧудесна гарнитура към това агнешко са пържени картофи....
Панирани агнешки чревцаПанирани агнешки чревцаДобре е да разполагаме с готови измити и сплетени на плитка агнешки чревца....
Панирани агнешки котлетиПанирани агнешки котлетиОвалваме агнешките котлети в брашно от двете страни, потапяме в яйцата и овалваме старателно в галета....
Селски агнешки кюфтетаСелски агнешки кюфтетаВзимаме агнешкото месо и го смесваме със ситно нарязаната глава лук, наситнения магданоз и яйцата. Добавяме накиснатите в хладка вода или мляко...
Агнешко пилафАгнешко пилафАгнешкото се нарязва на малки парчета, които се пържат до зачервяване в маслото. Към него се добавя и ситно нарязаната глава лук и се пържи до...
Агнешко гулашАгнешко гулашМного лесен вариант на класическия гулаш, но с агнешко месо....
Агнешко капамаАгнешко капамаНарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване. Когато месото се запечата, го изваждаме в чиния, а в същата...
Пържено агнешкоПържено агнешкоПодберете крехко агнешко месо и го нарежете на малки късчета или ивици....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: