Агнешка яхния в гювеч

Разгледай всички 24 избрани предложения относно агнешка яхния в гювеч в Един.бг.
Агнешки гювеч с оризАгнешки гювеч с оризПоръсваме с магданоз, объркваме добре и прехвърляме продуктите в подходящ глинен гювеч....
Охлювена яхнияОхлювена яхнияОнези, които обичат охлюви, ще ви кажат, че това е най-вкусната яхния....
Агнешко пилафАгнешко пилафАгнешкото се нарязва на малки парчета, които се пържат до зачервяване в маслото. Към него се добавя и ситно нарязаната глава лук и се пържи до...
Агнешко гулашАгнешко гулашМного лесен вариант на класическия гулаш, но с агнешко месо....
Пържено агнешкоПържено агнешкоПодберете крехко агнешко месо и го нарежете на малки късчета или ивици....
Агнешко капамаАгнешко капамаНарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване. Когато месото се запечата, го изваждаме в чиния, а в същата...
Яхния от баклаЯхния от баклаНаръсва се яхнията с нарязан копър и се поднася с варен ориз за всяка порция и със зелена салата....
Яхния от елдаЯхния от елдаПоръсете със ситно нарязаните листа целина и свалете яхнията от огъня....
Говежда попска яхнияГовежда попска яхнияЗа попска яхния се взима по-тлъсто говеждо - от гърдите или от опашката. Нарязва се на малки парчета и се пържи до зачервяване....
Говежда зимна яхнияГовежда зимна яхнияГовеждото месо се смила 2 пъти, за да е по-фино. Слага се в подходящ съд и се обърква с ориза, яйцата, половин връзка ситно нарязан магданоз и сол...
Пресен грах яхнияПресен грах яхнияПочиствате младия грах и го слагате да се вари заедно със ситно нарязания пресен лук. Когато грахът омекне, запържваме брашното до светло златисто...
Телешки кюфтета яхнияТелешки кюфтета яхнияЯхнията се застройва с двете яйца, разбити с лимоновия сок или с 3-4 лъжици кисело мляко. Поднася се топла....

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: