Подиграва ми се, че съм без бащина закрила

Подиграва ми се, че съм без бащина закрила
Здравейте! Аз съм момиче на 17 години. Уча, не съм била с мъж до сега и често съм обект на подигравки от по-големите и разкрепостени момичета. Искам за изкажа мъката си, за друго обаче. Преди 3 месеца изгубих тати. Беше шофьор на камион, катастрофира и загина на място. Излъчваха го и по новините, може да се сетите.

Дори в момента плача и пиша. . . дано ме разберете. Днес ми се случи нещо, което не бях и подозирала, че може да се случи. Бяхме в едно кафе с приятелки, когато едно момче, което познавам от близо година, дойде и поиска телефонния ми номер.

Аз му го дадох. Веднага щом си тръгна, една девойка от съседната маса, която ме мрази по незнайни причини изкрещя пред всички "Как е без баща а? Разхайтена работа. Е сега ще те видим що за стока си. " Можех да стана да й забия два шамара, но просто се разплаках и си тръгнах като най-голямата глупачка.

Тати ми липсва много и знам, че той не би искал да се излагам като падам на нивото на това момиче. Цял ден плача и се чудя как може да има толкова жестоки хора . . . Благодаря ви за вниманието, искрено! [Още подобни истории тук]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

4.5
Общо 10 гласували
5 5
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

Ася
Ася
07.07.2015 13:01
Може миличка, може. Много гадно племе има на земята. Аз изгубих моя баща преди много години, бях само на 9 г. През всички тези години (а те са много) имаше всякакви, и такива, които ме съжаляваха, и такива като тая кучка. Когато бях на квоите години, имаше 2-3 момичета в училище, и те така по един или друг подов ми наговориха разни неща. Е отнесаха си го и то доста здраво. След това не смееха и дума да обелят, даже ме защитаваха пред други. Не казвам, че най-правилния начин е да я смачкаш. В моя случай обаче помогна, на мен ми олекна и те се научиха да уважават болката на другите. А ти - ще си остане болката от загубата, може да се притъпи с времето, но ще остане, това е лошото. Освен да ти пожелая кураж друго няма какво.
2
0
djekyy
djekyy
16.04.2015 00:47
Zdr.mila az sum na 23 i veche ot 5 godini sum bez roditeli prebilsum pone 10 tina no nesi zaslujava prosto budi silna i gi biy sus usta... Prosto im ebi maikata rano ili kusno te shte sa na tvoeto mqsto......
1
0
Роси
Роси
16.12.2014 11:05
Миличка, в случая не ти имаш проблем, а въпросното момиче. Нямаш причина да страдаш от тази случка и по-точно затова, че това момичето се е почувствало зле в този момент :) Завистта е изгарящо чувство, както и комплексът за малоценност.. Ще преживееш много моменти кто този. Ако мога да те дам съвет, ще ти кажа само едно нещо - когато това ти случи, постави се на чуждото място, там ще видиш страданието на този човек, припомни си, че и ти си страдала по същия начин и тогава реши какво да правиш.
1
0
Spas
Spas
09.01.2014 23:54
Много ме разчуства историята ти. И аз съм без единия родител от много малък и е много тежко и те разбирами мисля че си постъпила правилно. От тук нататък бъди силна и уверена и не обръщаи внимание на такива хора
6
0
vikitwo230502
vikitwo230502
01.01.2014 22:00
На твое място,бих станала и бих и била два шамара и бих и казала,че щом говори така,значи тя е една кифла,която няма никакви чувства.
1
0
х.
х.
12.11.2013 14:24
Аз лично бих постъпила по различен начин, не всеки би го одобрил, но не сме светци, и трябва да отстояваме позицията си за да ни взимат на сериозно.
Това момиче което ти се е подиграло НЕ е човек.
Бъди спокойна, ако пак ти се случи, стани и и заший един, ако шеш и счупи нещо. В крайна сметка тя не е заслужила човешко държание.
Ако имаш сили да стискаш и игнорираш, давай....аз лично бих и счупила носа, че да не си мисли, че може да се повтори.
Пък ако загрубее...хахах животът в груб, не прощава. Майка ми би седяла зад гърба ми, сигурна съм че и твоята би го направила.
4
0
fff
fff
05.10.2013 22:33
Това са адски комплексирани хора, не трябва да им обръщаш изобщо внимание. Те не са хора даже, ми някакви изроди в човешки тела - животински инкарнации им се вика, привсе че това е обида и за животните.
2
0