Съпругът ми има друга

Съпругът ми има друга
Този проблем ме терзае повече от година, но все не намирам сили да споделя с някого. Сега ще се възползвам от сайта за да поискам вашето мнение.

Женени сме от 10 години и имаме две хубави дечица. Унесена в ежедневието и грижите за дома и децата изпуснах съпруга си.

Вече със сигурност знам, че има връзка. За нея ми казаха всичките му колеги и други наши приятели. Той явно вече не се и крие от никой.

Когато се прибира вечер все очаквам да каже, че иска да се разведем, че ще ни изостава и все от този род.. Никога не съм показала, че знам за нея. Живея в страх.

Чудя се дали да му кажа, че знам всичко и открито да се разберем, за да не стоя в това неведение.
[Още подобни истории тук]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

милена
милена
11.10.2015 16:52
много кратко сте описали : изпуснах съпруга си , унесена в грижи по децата и семейството, от което личи че все още го обичате , и че сте си дали сметка с кое и какво сте го изпуснали. Потърсете помощ от психолог , или просто си поговорете с него. Изяснете си бъдещето си . И тогава решавайте.
0
0
писана
писана
04.10.2015 16:22
като нямате достоинство търпете го много жени има като теб дето ги правят на прости и търпят или вярват на мъжете си които ги лъжат в о4ите
5
0
Аси
Аси
29.08.2015 20:55
Хващай си и ти гадже! Ще ти се отрази добре. Стига сме робували на норми.
Не е нужно никой да разбира. Не споделяй.
9
0
Татяна
Татяна
07.08.2015 20:40
Аз заведение ще вземам с неговата бивша Вие се тормозите излишно
0
3
Есте
Есте
13.07.2015 13:32
Как може да търпите такова нещо акъл не ми го побира!!!Вие достойнство нямате ли???
6
3
Иа
Иа
13.07.2015 00:41
Аман от тъпи циврещи .... Мъжа й си живеел живота. Ами живей си и ти твоя. Брака е най-голямата простотия измислена от човека. Мъжете и жените са ПОЛИГАМНИ. Или го приемете или ходете се гръмнете, защото не можете да си преборите с природата. Можете да опитате, но ще загубите. И не ми разправяй, че откакто си се омъжила си станала сляпа и глуха за всички останали мъже. Не казвай, че не си флиртувала с касиера в магазина, или с треньора във фитнеса, или със сервитьора в ресторанта и т.н. Виждам навсякъде около себе си как се разбиват илюзиите. "И заживели щастливо до края на дните си" е приказка и нищо повече. Гледай си децата и си живей живота. От два часа слушам същата простотия, но от другата страна. Най-добрия ми приятел ми рева до сега, че е разбрал, че неговата кукла спи с шефа си. Не че моето приятелче и е било вярно през тези седем години. Той може, тя не може. Айде сиктир! Писнало ми е от лиготии. Живейте си живота, хора, за да не се окаже накрая, че той просто е минал покрай вас. Нали знаете, че колкото и да съжалявате да нещата които сте направили, повече съжалявате за нещата, които не сте.
22
7
амбар
амбар
08.08.2015 09:05
Добре казано !
4
0
???
???
11.03.2015 16:11
Какъв съвет може да се даде на някой, който цяла година търпи нещо без никаква реакция. Защо толкова време не е потърсила такъв. Някой вярва ли, че поне един от всички тези, от които е научила новината не са и давали съвети как да постъпи? Аз не. Най - малкото защото "бай Ганьо много обича да дава съвети без никой да му ги е поискал. А тя споменава, че и техни приятели са и казали за другата. Просто тук с пълна сила важи поговорката "всеки заслужава съдбата си". Т.е., ако тя искаше да направи нещо по въпроса щеше да го направи и без нечии съвети, защото това засяга само нея и нейното семейство.
4
1