Чувствам се прекалено сексуална! Нормално ли е?

Чувствам се прекалено сексуална! Нормално ли е?
Здравейте! Момиче на 16г съм и бих искала да попитам нормално ли е да мисля за секс повече отколкото трябва. . т. е чувствам се по-сексуална, харесва ми да се държа освободено около приятеля ми, да се обличам сексапилно (къси панталонки, клинове, които очертават дупето ми, прозрачни блузи, не свалям прашките от себе си и т. н).

Имам широки познания по темата, предпочитам грубият секс (да ме връзват за леглото, да ме пляскат по дупето и лицето, да ме дърпат за косата и прочие). Аз лично смятам, че в една връзка секса е много важен(разбира се, че е само част от връзката). И не, не съм някое разкрепостено момиче. Аз съм лоялна и държа на партньора си, все пак съм имала 2 годишна връзка.

Но постоянно си представям какви ли не интимни случки, имам мокри сънища. Просто много харесвам човека до мен да ме опипва нон стоп и да не ставаме от леглото. Обичам да се разхождам гола в нас и партньора ми да не си го изважда от мен. . удоволствието е неописуемо.

Не съм девствена и вече си нямам приятел, но си търся някой дивак като мене, но въпроса е друг - Нормално ли е всичко това или трябва да се кротна?[Още подобни истории тук]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари