Сънувах чат с новата на бившия си и разговор с негова близка приятелка

Сънувах чат с новата на бившия си и разговор с негова близка приятелка
Здравейте! Отсега искам да ви кажа, че не мога да тълкувам сънища, но се интересувам изключително много и вярвам в тези неща. Тааа. . Разделих се с приятеля си преди по-малко от седмица. Не вървяха отношенията ни, опитах се аз няколко пъти да се разделим, но все нямаше съгласие от негова страна. Докато в един ден, както всичко беше прекрасно, той ме извика да говорим и така приключихме връзката си.

Същата нощ сънувах негова близка приятелка, още от ранното детство, която ми казва точните думи "доколкото разбрах се е сближил с другата". Нека спомена, че това момиче е близка и на двамата. 2 дни след това сънувах "потенциалната" му нова приятелка.

Пишеше си с момче, на което изпращаше чатове с бившия ми приятел. Чатовете гласяха : Как си ти, човече? Аз оставих приятелката си вече. Имаше и чат, в който тя го пита дали още ме обича и той сменя темата. На сутринта видях въпросното момиче.

Как може да се тълкува това? Ще бъда много благодарна! Ако желаете още подробности, нямам проблем да разкажа.[Още подобни истории тук]
Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Анонимен
Анонимен
31.05.2019 20:47
0
0
Анонимен
Анонимен
01.05.2019 06:12
Това е сън на емоционална основа. Някакъв страх от ежедневието ти се проявява като сън. Сънищата отразяват често страх или желание, нещо, над което си мислил преди навлиза в съня ти вечерта. Няма смисъл да го мислиш какво означава - просто бръщолевица, която съзнанието ти е родило.
0
0
Анонимен
Анонимен
30.03.2019 07:11
v toq sait sam svinstina hahahahaha
317
7