Най-грозната истина!

Най-грозната истина!
В следващите редове ще прочетете реална история свързана с желанието ми от дете да стана богат човек. Вероятно причината е била липсата на пари до момента в който ми се наложи да разбера, че не си ли помогне човек сам няма кой друг. Резултата е, че много по щаслив, достоен и истински човек бях когато ги нямах.

Свободен и стойностен, обкръжен с много истински приятели. Действителността да си богат и да печаташ кинти се оказа друга-грозна. Изгубих най вече себе си и всичко безценно което съм мислел, че е даденост, а най лошото се оказа. , че то с пари не се купува. Парите не носят щастие спокойствие и нормален живот, а по скоро само неприятностти, мъки и беди реално да, те развалят човека.

Превръщат живота на човек в един злобен, монотонен и изкуствен начин на живот. Нищо не е истинско няма приятелство всичко е интереси. Определено не ми харесва и съм готов да ги дам всичките за нещата който имах. Нормално семейство оценяващо дребните неща, истински хора до себе си и спокойствие. Съветвам ви никога не поставяйте парите на първо място.

Не бъдете алчни и лакоми и помнете кой и от къде сте. . . желая на всички вас, който прочетохте статията от сърце ви пожелавам : да не идва ден в живота ви в който да си я спомните[Още подобни истории тук]
Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Dimitrichka Dimitrova
Dimitrichka Dimitrova
12.02.2019 00:28
Ако не знаеш как да ги въртиш парите много ясно че ще си нещастен
5
340
Виктор
Виктор
07.02.2019 00:34
Добре е написано,има истина в думите.Харесва ми.
6
340