Сънувах починалите си баба и дядо

Сънувах починалите си баба и дядо
Някой да помогне с разтълкуването на тия моите сънища че не мога вече Баба и дядо починаха. . дядо преди година и няколко месеца, баба преди 2 месеца. Да започнем първо с това, че снощи говорих с майка ми заа врачки магии и такива неща и тя ми се накара да не се занимавам с такива неща. Та. . сънувах, че баба и дядо са вкъщи, лежат си по леглата но аз и нашите знаем, че са починали.

По някое време баба се надигна почна да ми говори, майка ми каза да съм спокойна и да си говоря с тях, ама аз бях супер изплашена, поговорих си с тях и двамата. . си легнаха пак ако мога да го нарека така. Имаше някаква странна жена вкъщи, но не я видях много добре. Тя ме караше да ги завивам и аз установих че ми мирише на изгоряло от тях. . . . После дойде някакъв човек и ми каза, че е видял портмонето ми и част от лицето ми на кръстовището до нас. Отивам аз да видя и. . портмонето ми е там а тялото на парченца по цялата улциа, обръщам се и виждам некролозите на баба, дядо и моя до тях.

Тръгвам по някакъв път извън града и виждам едно огромно розово легло и онази жена, която ме караше да завивам баба и дядо до леглото, с някакво куче. И се събудих. Разказах на майка ми, без края защото ще се изплаши предполагам. И тя каза че баба и дядо ме пазели и не искали да се замесвам в тия неща с врачките. И снощи ми каза нящо от сорта, че на кръщенето ми. . . било направено нещо (? освен кръщенето явно) което да ме предпазва, но не каза точно какво. . някак си не иска да говорим за тези неща. Та. . някакви предположения как да разбирам съня и какво е това НЕЩО на кръщенето ми ;д[Още подобни истории тук]
Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари