Бият ме и искат да ги гледам за в бъдеще!

Бият ме и искат да ги гледам за в бъдеще!
Здравейте искам да разкажа моята си история тук. Момиче на 27 години съм, безработна, без приятел и само имам най-добрата ми приятелка, и живея с мама и тате, все още. Като цяло съм нормално момиче, много съм скромна, тиха и срамежлива. Не съм лишена от нищо, глезят ме си, не се оплаквам, не ме лишават от нищо, не се оплаквам, даже съм им благодарна.

Проблемът е там, че с каквото и да им помагам и правя от време на време са доволни. Дори и да правя нелепи грешки баща ми ме заплашва, че ще ме удря. С майка ми не е по-различно, даже един път таща се бяхме скарали, че чак ми нарани лицето и не само.

В нас на моменти е пълен АД! На всичкото отгоре искат да ги гледам за в бъдеще! От къде накъде с това им поведение към мен? Не съм ДЛЪЖНА! ! ! Понякога път се чудя за какво живея.[Още подобни истории тук]
Източник: sanovnik.bg

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 5
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Таня
Таня
27.10.2018 12:48
Проблемът сте си само Вие.На 27 години момиче,не работи не учи ,а чака всичко на родителите си.И аз да имам такова дете първо ще го науча на труд и да се издържа самостоятелно.Да може да реагира във всяка една ситуация.Не може само да се оплакваш и да чакаш отнякъде нещо хубаво да дойде,сам трябва да се потрудиш за всичко.И сто пъти да паднеш на 101 ще успееш.
3
6
Димитър
Димитър
23.10.2018 12:12
Хей.прочетох истоирята ти .Много искам да сме приятели .Пиши ми моля те .Аз съм в същата ситуация като тебе .
20
20
Анонимен
Анонимен
24.10.2018 08:53
Здравейте съжалявам,че и вие сте в такова положение.Знам не е лесно да имаш такива родители,които и двете страни се се мъчат и ппавят да им е добре,но от родителска страна не са длъжни да ни посягат.Ето един пример,където баща ми ме заплаши и ми каза: "ще те зашлевя"! Докато го чаках в колата и на майтап я включих,така че само да зашуми,без да стане нещо,и той неднага ме заплаши.Според мен,чак така да ми каже със заплашителен тон,не бе редно.Можеше само да ми каже да не пипам При вас как са нещата не се ли разбирате.
20
20