Бременна съм, а нашите искат да направя аборт

Бременна съм, а нашите искат да направя аборт
По молба на Пламена ще споделя случилото се в живота ми последна раздяла. Вече писах, че приятелят ми е спортист, който играе в България. Наскоро замина при новия си клуб в чужбина и аз бях с него да устроим новото му жилище до вчера. Прибрах се в България, за новата учебна година (аз съм студент в София. ) За разлика от очакванията, ние сме заедно и не мислим да се разделяме. Преди две седмици разбрах, че съм бременна.

С приятеля ми сме много щастливи, че ще бъдем родители, но моите родители поискаха да прекратя бременността. Не е неочаквано за мен, имайки предвид расовите предразсъдъци на българина, особено към чернокожите (приятелят ми е такъв), но аз вярвам, че родителите както обикнаха приятеля ми като човек, ще приемат и новото измерение на връзката ни и фактът, че ще бъдем семейство.

Сега предстои най-тудното - времето, в което ще бъдем физически разделени, а след като детето се роди и се надявам всичко да мине без каквито и да било проблеми, тогава ще бъдем заедно и ще се грижим заедно за него.[Още подобни истории тук]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Добър апетит!
Добър апетит!
25.10.2018 19:20
В един момент семейството ти ще приеме ситуацията и ще проемат и внучето си. Дай им време.
0
0