Кое е по-добре за семейството ми?

Кое е по-добре за семейството ми?
Здравейте! За първи път се решавам да пиша във форум за да споделя личните си проблеми и да поискам съвет. Не съм сигурна точно как се прави, но просто ще напиша това, което мисля. Аз съм момиче на 25 години и преди година и половина се омъжих. Първоначално всичко беше много добре, разбирахме се всички и живеехме спокойно. В последствие обаче се появиха проблемите.

Свекърът ми разбра, че свекърва ми му изневерява. Мъжът ми се опита да се намеси и да оправи нещата, защото има по-малка сестра и не искаше тя да страда. Скара се много лошо с майка си. После един ден аз докато бях на работа мъжът ми се беше скарал с вуйчо си за някакви неща не знам за какво точно, а между другото ние живеехме заедно с вуйчото, майката и бащата на съпруга ми в една къща на различни етажи. Когато аз се прибрах от работа видях, че мъжа ми е много ядосан и разстроен и искаше за няколко дни да отидем при моите родители. Така и направихме.

Баща ми като видя в какво състояние е мъжът ми реши да отиде да говори с неговите родители, за да оправи нещата, но уви стана по зле. Не знам какво му бяха казали, но той се върна много разочарован и ни каза, че за нас ще е по добре да се изнесем от онази къща, за да живеем спокойно. На другия ден отидохме да си вземем багажа, за да се изнесем и тогава като започнаха едни скандали едни обиди и клетви срещу мен и моето семейство как сме настроили сина им срещу тях и много други подобни, както и да е събрахме си багажа и си тръгнахме.

Първоначално останахме при моите родители, след месец се изнесохме на квартира, за да сме самостоятелни. За наша голяма радост аз забременях преди няколко месеца и нашето семейство ще се увеличи с още един член. Сега проблемът е че трябва да осигурим един стабилен и спокоен дом за нашето бебче. Съпругът ми иска да се приберем при техните, защото там ще ни е по-лесно с разходите ще можем да спестим повече пари, техните ще ни помагат за бебето и така ще успеем по лесно да създадем спокоен дом.

Майка му и баща му се разбраха, оправиха си отношенията и всичко е наред. Вуйчо му е болен и се страхува, че няма да има кой да го гледа ако се влоши състоянието му. Та така мъжа ми иска да се приберем при тях да си направим ремонт на етажа и да си живеем мирно и щастливо, но аз имам съмнения относно това дали ще бъдем спокойни и самостоятелни.

Затова аз предпочитам да изтеглим заем и да купим някой макар и малък апартамент и да си живеем самостоятелно и по-спокойно. Тогава обаче разходите ни значително ще се повишат и ще ни е много по-трудно да се справим. В момента сме на квартира, но ще трябва да я освободим, защото детето на собственика ще се жени и ще живеят в нашата квартира.

Затова реших да се допитам до вас кое е правилното решение. Как ще е по добре за нашето младо семейство?[Още подобни истории тук]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

shukran
shukran
21.10.2018 21:05
moqt suvet e kolkoto ti e trudno da gledash kude psihicheski she se chuvstvash ok
0
0
shukran
shukran
21.10.2018 21:02
bqgai i si gledai sobstvenata izgoda.chovek nikoga ama nikoga nqma da ugodi na vsicki.ot sobstvan opit ti kazvam ne misli za nikoi drug osven za sebesi .chovek koito iska da se kara da vliza v razpravii she go napravi i ot nai malkoto .spasi sebesi i ako imash deca.
0
0
Добър апетит!
Добър апетит!
07.10.2018 23:34
Всеки проблем си има решение.

Не ви познавам, но смятам, че веднъж имало ли е разправии - ще има пак. А и в крайна сметка - вие твърдите, че сте големи. Трябва да се справяте сами, а не да разчитате на доходи на семействата ви. Много ясно, че те винаги ще са на помощ, но... това си е ваш проблем и трябва да се грижите и браните вие ДВАМАТА.
0
0