Боя се, че тя ще ме остави, ако чуе историята ми

Боя се, че тя ще ме остави, ако чуе историята ми
Здравейте на всички, ще споделя моята трагична история и моля за съвет. На 24 съм преди 9 години загубих баща си, след това с майка ми загубихме къщата в коята живеехме, а преди 3 години почина и майка ми. Останах сам на този свят гледам всичко да правя по силите си учи задочно и работя в същото време.

Проблемът е, че хората трудно ме разбират и за тях съм като някакъв странник или от друг свят, много преусмислям нещата и много мисля за моите проблеми, през повечето време в компания гледам да се майтапя защото това ме успокоява временно и някак си си забравям проблемите. Таа.

Трябва ли като се запознавам примерно с нови хора и като ме питат защо съм по-различен или по тъжен веднага да им казвам за проблемите си ? И отделно, безпокоя се, че ако си харесам момиче и след време примерно й кажа моята история тя ще избяга. . .[Още подобни истории тук]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Анонимен
Анонимен
12.03.2018 22:02
Недей да прибързваш с истината. Ако се запознаеш с момиче нека да мине месец два да се поопознаете и тогава ако си сигурен и сподели
0
0
Пламена Младенова
Пламена Младенова
02.03.2018 17:27
Няма причина да бяга, но не бързай със споделянето. Историята ти не е кой знае колко уникална - много хора губят родителите си млади. Това те е направило по-силен. Една дама ще оцени това.
1
0