Казвал на всяка Ти не си тя!

Казвал на всяка Ти не си тя!
Здравейте казвам се Анна на 22 години съм! Ходех със така наречения ми бивш той е на 24 всеки ден сменя коли, джипове има собствен бизнес техните имат възможности движи със охрана, характера му е отвратителен за най-малкото налита на бой но с мен винаги се държеше мило приятелите му се шегуваха че сменя жените както си сменя колите но аз съм била различна всеки ден плюшени играчки букети с рози не смеех да тръгна с него по магазини загледам ли се в нещо имах го веднага !

Попитах го обичал ли е преди мен а отговора му беше любовта е болка а болката е слабост само че със теб съм слаб. Отказа се от глупостите загърби миналото си заряза силовите момчета с който се водеше ходехме 1 година и 8 месеца но се увлякох по едно момче от Плевен той не беше богат нито имаше възможностите на бившия ми но с него се разбрахме да си останем приятели но той се промени една приятелка работи в заведението му каза че след като сме се разделили се е отдал на пиене - постоянно бил в бара с чаша с уиски в рака, а в другата гривната, която му подарих на рождения му ден.

Тогава каза че ще свали тази гривна само кого ме забрави и спре да ме обича постоянно се забърква в проблеми напива се сбива се спи в полицията. Осъзнах че съм сбъркала че си тръгнах помолих го да ми прости а той ми каза подлостта прощавам но предателството на никого ! говорих с най-добрия му приятел и той ми каза че от както се разделихме мина 1 година.

Той живее в спомените и в миналото свалял всяка но като ги погледнал и казвал ти не си тя и си тръгвал! викам знам че го нараних а приятеля му ми каза че не съм го наранила а съм го разбила затворил се е в себе си не говори с почти никой не дига телефона на родителите си, днес имах рожден ден получих по куриер букет с лилави рози знам че е от него само той ми подарява такива рози ! моля ви дайте ми съвет как да си го върна или поне да го накарам да ми прости[Още подобни истории тук]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Thisislife
Thisislife
12.11.2016 04:01
Не искам да звучи грубо, но защо постоянно наблягаш на "джипове" "коли" "подаръци" и защо трябваше да отбележиш,че момчето от Плевен не е толкова заможно, като цяло доста от детайлите с финансовото положение и на двете момчета можеше да ги пропуснеш, не виждам, защо са от такова голямо значение в цялата история? Не е ли по-важна самата история за нараненото момче и как ти си го наранила и се опитваш да оправиш нещата, а не "собственият бизнес на родителите му, постоянните букети, подаръци и т.н"? Като цяло ме изгуби още в началото на историята и по мое лично мнение (което ти изобщо не си задължена да приемеш, но тъй като искаш мнение) преосмисли цялата си ценностна система, отношението ти към хората и намали материализма, докато е още в начален стадий. :)
1
0
дидито
дидито
02.11.2016 00:25
Ясно е, че той е много наранен,самозатворил се е в себе си и това не е добре. Но факта за това че се интересува как си с кого си дали има някой на неговото място ясно трябва да ти показва, че той има чувства към теб и че нищо не е загубено , просто трябва да му дадеш малко време за да преудолее нещата и да ти прости, чак тогава отново би имала шанс да си го върнеш, единственото което не бива да допускаш е да загубиш надежда :)
0
0
Anna
Anna
02.11.2016 01:00
Притеснява ме че отбягва родителите си те не бяха и преди в добри отношения заради мен си стопли отношенията с тях но не им вдига телефонна
0
0
Пламена Младенова
Пламена Младенова
29.10.2016 16:09
Момчето е свръхнаранено, наистина. Мисля, че трябва да го оставиш той да те потърси, явно не може да направиш много...Мисля обаче, че няма как да се съберете...Той ще преживее случилото се трудно, ще продължи и ще те забрави, но раната ще го направи жесток към другите и няма да му позволи никога вече да обича никоя..жалко наистина, ето защо някои момчета се отнасят толкова зле с момичетата, просто са били наранени.
0
0
Anna
Anna
30.10.2016 00:08
Според най-добрия му приятел още ме обича защото снощи пред блока ми сутринта като излизах го видях да спи в джипа не знам какво да мисля не иска да говори с мен! Постоянно разпитва за мен как съм със кого съм .
0
0