Нормално ли е майка ми да ми показва гърдите си

Нормално ли е майка ми да ми показва гърдите си
Здравейте, искам да ви попитам това нормално ли е и как да постъпя. Вчера се прибрах леко почерпен (на 23 съм) и влизам при майка ми и си говорим (тя е 72 набор, запазена) и тя вика, че няма черна фанелка, която да сложи (малко тъжен беше поводът) и аз и открих 2 фанелки. Отидох, дадох ѝ едната - тя каза Може да ми е голяма, а аз се изпуснах Е, аз съм 60 кг и тя каза И аз толкова и аз пак се изпуснах Е, ти имаш цици. Извиних се веднага и и тя каза е кво като имам, аз казах Ем, не ги разбирам, ти си знаеш има ли влияние.

Тя я пробва после дойде в стаята, показа се как ѝ седеше, после я свали и аз тогава се преобличах и като я свали фанелката, и стана неудобно, аз се обърнах с гръб към нея и тя каза Ох, неудобно ми е малко, тука си показвам гърдите, а вратата беше отворена на стаята ми и аз излезнах - не ви будалкам, а питам как да реагирам, моля за невярващите моля не кретикувайте и извинете за правописа [Още подобни истории тук]
Източник: ezine.bg

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 1
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Michele
Michele
02.08.2017 13:12
Привет,
невиждам нищо лошо в това, че майка ти се е показала поразголена.
Живеем в такова време, че разбиранията ни са неясни и все още робуваме на турско- комунистическият морал и цености. Криворазбрана цивилизация. Често ме впечатляват българите с техното сексуално възпитание. Техните табута и глупости от този род. Само в тези ширини се шири, този тип реагиране. Аз също съм родена в Бг, но от три годишна живея в чужбина. Семейството ми винаги е било разкрепостено. Непомня да сме крили голотата. Дори в периода на комплексните ни зависимости, имам предвид Едиповия и този на Електра, родителите ни не са се крили от нас. Баща ми започна да се прикрива частично, но то е поради възраста и коремът му. Макар, че аз не го намирам неприятен, достоинството му все още е впечатляващо.
Обратното, аз го подтиквам да не се крие. Това му повишава настроението. И повдига самочуствието му, което от значение за един човек на 70. Същото е и с майка ти. Вместо да се вайкаш и пишеш глупости, по - добре бъди мил и нежен с нея. Ако си такава консерва и живееш в рамка, те съжалявам! Бъди севременен! Недей да страдаш от комплекси, бъди по- разкрепостен. Влизай и в тона, хвали я и бъди мил с нея.
Необръщай внимание на просташките коментари.
10
2
една коза
една коза
25.04.2016 01:14
еми то сега тамън го прокарват това да е нормално. Може и целта на разказа да е такъв. С майки , с бащи, с баби, с животни, с цветя...... Декриминализирането на марихуаната доста ще помогне за разкрепостяването на по-упоритите мозъци с "тъп" морал ( чакай да се сетя какво ли означаваше тази дума ). И те така..... докато изтрещим до степен удобна за манипулации.
5
9
kiko
kiko
08.04.2016 00:33
Xvani edinia ,ydri drygia i dvamata lydi za vrazvane,izperkali malymnici
0
9
мария
мария
06.04.2016 18:16
направо отиди при нея хвани я за циците и направо и ги от скубни на тая мръсница.до там ли опря на детето да се оклещи,направо и наври една скумрия на такава ненаситница.
6
7
Хуй
Хуй
29.02.2016 10:39
Ти си късметлия, ще ти се отвори парашута да правиш секс с майка си.
11
11
Звиран
Звиран
15.01.2016 23:18
Я ме запознай с майка ти. Ще й дам фланелка...
8
13
miglena
miglena
14.10.2015 16:15
Е, нз, тя ти е майка все пак, Едипе :D Не мисля, че има проблем, щом е за пръв път
16
7