Домашни Пълнозърнести Тарали

17/05/2018
Йорданка Ковачева
отЙорданка КовачеваНовак
"Вкусно и здравословно - опитайте нашите домашни пълнозърнести тарали "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо564
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Забъркайте тесто от всички изброени продукти.

Доомесете на набрашнен плот докато получите гладко тесто и го оставете да почине 10 минутки.

Късайте топченца малко по-малки от орех и с длани оформяйте фитили, после съединявайте краищата им във форма на геврече.

Малките гевречета пускайте в подсoлена вряща вода по 7-8, не всичките наведнъж.

Щом изплуват на повърхността изваждайте върху чиста кърпа.

Подредете попарените тарали в тавичка покрита с хартия за печене. От това количество продукти ще получите 1 тава от стандартните на фурната.

Печете на 180 градуса за 30 минутки или до желан от вас загар.

Здравословни и хрупкави, тези тарали са подходящи за вегани и хора, желаещи да се грижат за своята линия.

Препоръчвам да използвате хубав ароматен зехтин, тъй като това много се отразява на вкуса на това хрупкаво удоволствие от италиански произход.

Добър апетит![ подобни рецепти тук ]
Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 7 гласували
5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: