Пиле с картофи с опушен вкус

16/05/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваНовак
"Щипка пипер и класическото пиле с картофки придобива невероятен опушен вкус "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 380
  • Преглеждания за месеца267
  • Преглеждания за седмицата69
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилето на порции и сложете да се вари с едно пилешко бульонче. Варете до полуготовност, но не го преварявайте.

Нарежете лука и картофите и ги сложете в тава с малко олио.

Поръсете със зеленчуковата подправка и малко чубрица. Извадете месото от бульона и хубаво натрийте всяко парче със пушен пипер.

Сложете месото при картофите и сипете малко от бульона, колкото да се сварят картофите.

Отгоре полейте със разтопено масло.

Печете във фурната до зачервяване.[ подобни рецепти тук ]
Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: