Мързелив тутманик със сиренце

22/02/2017
Мария Симова
отМария СимоваНовак
"Уникално вкусен тутманик без месене - запишете си рецептата и хапвайте с удоволствие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо486 930
  • Преглеждания за месеца5151
  • Преглеждания за седмицата427
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

В голяма купа сипете леко затопленото мляко и разтворете маята в него.

Добавете разбитите яйца, солта и разбъркайте, прибавете на части пресятото брашно и бъркайте в една посока с шпатула, сместа ви трябва да е гъста и гладка.

Надробете сиренето към нея на по-едро и внимателно разбъркайте до смесване.

Сипете сместа в тава, в която предварително сте поставили и разпространили равномерно половината мазнина, върху сместа разпространете и останалото количество мазнина.

Поставете тавата на топло място за около 20 минути и нагрейте фурната на 180 градуса. След определеното време поставете тавата във нагрятата фурна и печете до готовност.[ подобни рецепти тук ]
Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.8
Общо 29 гласували
5 27
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: