Крехки свински пържоли на фурна

07/02/2017
Теодора Стойчева
отТеодора СтойчеваНовак
"Освен ако гостите не са заклети вегетарианци, няма как да сбъркате с тази вечеря "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо152 309
  • Преглеждания за месеца3790
  • Преглеждания за седмицата1156
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 1 кг
  • сол - 1 ч.л.
  • чубрица - ч.л.
  • червен пипер - ч.л.
  • черен пипер - на вкус
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накланяте една тавички и слагате всички подправки в получилия се наклон заедно с малко олио и вода, колкото да се получи кашичка от подправките.

Ако пържолите ви са много мазни, може да не слагате олио. Начуквате пържолите и започвате да ги овалвате в кашата от подправки и да ги редите в тавичката.

След като овкусите всички пържолите и ги наредите, покрийте тавата с фолио и ги сложете да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса.

След един час махнете фолиото и ги запечете до готовност. Могат да се сервират с гарнитура по желание.

Рецептата има възможност да се допълни с гъби, които се нареждат върху пържолите. Това е една изключително лесна рецепта с приятно вкусен ефект.[ подобни рецепти тук ]
Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: