Edin.bg»Избрани Колекции»Цял Пълнен Заек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Цял Пълнен Заек

Цял Пълнен Заек

Открий всички 12 подбрани съвети за цял пълнен заек в Edin.bg.
Пълнен цял заек на фурнаПълнен цял заек на фурнаПълненият цял заек на фурна е много вкусен....
Цял печен заек в гювечЦял печен заек в гювеч
Измийте добре заека и го подсушете. За плънката почистете гъбите и ги нарежете на едро. Настържете моркова на едро ренде. Попарете вътрешностите...
Пълнен заек с ориз и дреболииПълнен заек с ориз и дреболии
Почистете и измийте много добре заека. Измийте и нарежете дреболийките. Загрейте олио в дълбок тиган и ги задушете заедно с нарязания лук....
Пълнен печен заек под фолиоПълнен печен заек под фолио
В тиган с мазнина запържете заешките дреболии. Прибавете гъбите, запържете заедно с морковите и стария лук. Сипете около 300 мл вода, сол, червен...
Заек панеЗаек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Майсторски печен заекМайсторски печен заек
Завийте пълнения заек с алуминиево фолио и го сложете да се пече на около 140 °C за 4 часа....
Пълнен Никулденски ШаранПълнен Никулденски Шаран
Сервирайте пълнения никулденски шаран....
Постен Пълнен ЛукПостен Пълнен Лук
Този Постен Пълнен Лук е много вкусен. Добър апетит!...
Печен заек по средиземноморскиПечен заек по средиземноморски
Нарежете на парчета заека. Смесете сухите подправки и добавете към тях олиото. С получената ароматна кашица намажете добре месото. Нарежете...
Задушен заек с бираЗадушен заек с бира
Заекът се почиства от вътрешностите и се измива. Картофите се обелват и нарязват на по-едри парчета. Сложете картофите в тава. Върху тях...
Задушен заек с грахЗадушен заек с грах
В тенджера сложете парчетата заешко месо и налейте чашка зехтин. Захлупете съда и задушете на много слаб огън месото за 10-15 мин, след което...
Печен заек (ретро рецепта)Печен заек (ретро рецепта)
Почистваме заека, посоляваме го и го накисваме в равни части вода и оцет за едно денонощие поне. След това го изплакваме и го шпиковаме с нарязаната...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: