Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Пържоли от шол
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки Пържоли от шол

Телешки Пържоли от шол

Открий всички 12 кулинарни идеи относно телешки пържоли от шол в Edin.bg.
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Телешки пържоли с виноТелешки пържоли с вино
Начукваме много леко телешките пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер....
Телешки пържоли с яйца на очиТелешки пържоли с яйца на очи
Нарежете месото напречно на мускулните влакна на 4 пържоли, дебели по 1, 5 см, които оставете да престоят 24 часа на хладно, за да стане месото по-крехко...
Лесни телешки пържоли на фурна с кисело млякоЛесни телешки пържоли на фурна с кисело мляко
Начукваме телешките пържоли с дървено чукче, овкусяваме ги със сол и ги запържваме в загрято масло от двете страни....
Телешки ФрикаделиТелешки Фрикадели
Телешките Фрикадели са много вкусни. Добър апетит!...
Телешки кюфтетаТелешки кюфтета
Смесвате телешкото месо със ситно нарязаната глава лук, добавяте подправките и ситно нарязания магданоз. Прибавяте към сместа и ориза, който предварително...
Класически телешки шницелиКласически телешки шницели
Поднесете класическите телешки шницели с гарнитура по избор. Добър апетит!...
Вкусни телешки скалопиниВкусни телешки скалопини
В тях оваляйте телешките пържоли, които предварително сте оформили....
Телешки стекове АламинутТелешки стекове Аламинут
За един хубав телешки стек не са нужни подправки и маринати, когато месото е качествено и от подходяща порода животно....
Телешки унгарски гулашТелешки унгарски гулаш
Подбира се телешко месо от врата или от плешката, нарязва се на по-дребни парчета и се запържва в горещото масло до зачервяване....
Желирани телешки ядкиЖелирани телешки ядки
Желираните телешки ядки се поднасят студени, гарнирани със салата по избор....
Домашен телешки бургерДомашен телешки бургер
Домашният телешки бургер е много вкусен....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: