Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Джолан по Милански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шкембе по миланскиШкембето се почиства много добре, залива се със студена вода и се вари на тих огън до пълното му сваряване. Оставя се да се отцеди и изстине, след...
Класическо Осо Буко
Измийте месото и го подсушете добре. След това го вържете с конец, за да не се разпадне в процеса на готвенето.
Овкусете телешкото със сол и пипер...
Телешки стек по кубински
Нарежете месото на филийки, начукайте ги до 12 мм, поръсете ги със солта и черния пипер, оваляйте ги в брашното и ги изпържете в горещото олио....
Телешки кебапчета с булгур по турски
Поднесете телешките кебапчета с булгур по турски с гарнитура и сос по избор.
Добър апетит!...
Варен телешки дроб с пикантен сос по селски
Телешкият дроб се почиства добре, залива се със студена вода и виното и се вари, без да се разрязва. Прибавят се сол и дафинов лист....
Агнешка джолан чорба
Поръсете с наситнен магданоз и лук, а по желание може да пуснете във всяка порция по 1 резен домат.
Агнешката джолан чорба е готова....
Телешки Фрикадели
Сервирайте вкусните кюфтенца със салата по избор.
Телешките Фрикадели са много вкусни.
Добър апетит!...
Свински джолан в гювеч
Когато тръгнете да търсите свински джолан, купете такъв с кожа и кост. Измийте го и го подсушете. Направете разрези по кожата с остър нож....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка: