Edin.bg»Избрани Колекции»Сьомгова пъстърва на фурна с бяло вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сьомгова пъстърва на фурна с бяло вино

Сьомгова пъстърва на фурна с бяло вино

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно сьомгова пъстърва на фурна с бяло вино в Edin.bg.
сьомгова пъстърва на тигансьомгова пъстърва на тиганЗагрейте тиган и поставете филетата сьомгова пъстърва с кожа надолу....
Шаран с бяло вино на фурнаШаран с бяло вино на фурна
Шаранът с бяло вино на фурна е много вкусен....
Калкан с бяло вино на фурнаКалкан с бяло вино на фурна
Сервирайте калкана с бяло вино на фурна с подходящо питие....
Печена скумрия на фурна с бяло виноПечена скумрия на фурна с бяло вино
Загрейте фурната на 180 градуса. Печете рибата около 20 минути или до готовност. Печената скумрия на фурна с бяло вино е много вкусна....
Бухти с бяло виноБухти с бяло вино
Яйцата се разбиват и към тях се прибавя предварително отцеденото кисело мляко. Добавят се и виното, содата и щипка сол. При непрекъснато бъркане...
Пияна торта с бяло виноПияна торта с бяло вино
Залейте с разбитите белтъци и върнете във фурната на грил, докато леко се зачервят....
Задушени картофи с бяло виноЗадушени картофи с бяло вино
Задушените картофи с бяло вино са много вкусни....
Поширани круши с бяло виноПоширани круши с бяло вино
Това е тяхна разновидност - поширани круши с бяло вино, която е много приятен и изискан вариант на прекрасния десерт....
Миди с бяло вино по бургаскиМиди с бяло вино по бургаски
Поднесете с чаша бяло вино. Мидите с бяло вино по бургаски са много вкусни....
Сьомга с бяло вино и лимонСьомга с бяло вино и лимон
Поръсете сьомгата с пресен копър и гарнитура по ваш избор. Сьомгата с бяло вино и лимон е готова....
Скариди с бяло вино и магданозСкариди с бяло вино и магданоз
Запечете в загрятата фурна за около 10 минута. Поръсете с прясно нарязан магданоз и сервирайте. Скаридите с бяло вино и магданоз са готови....
Задушена дива патица с бяло виноЗадушена дива патица с бяло вино
Патицата се почиства много добре и се накисва в равни части вода и оцет поне за 1 нощ. На другият ден се отцежда и се слага да се задушава в маслото...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: