Edin.bg»Избрани Колекции»Соленки с Елда и Лимец
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Соленки с Елда и Лимец

Соленки с Елда и Лимец

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за соленки с елда и лимец в Edin.bg.
Соленки МартенициСоленки МартенициОсвен готовите соленки ще ви трябват за рецептата и мартеници от конци, които сте направили предварително....
Елда с гъбиЕлда с гъби
Прибавяме отцедената елда, разбъркваме, похлупваме и оставяме за няколко минути на котлона. Сервирайте с кисели краставички....
Яхния от елдаЯхния от елда
Сипете сока от буркана, почистената и измита елда, солта и около 1.5 л вряща вода. Разбъркайте яхнията и варете на слаб огън 25 мин....
Соленки за децаСоленки за деца
1
В следващите редове ще видите рецепта за много вкусни соленки, които са без глутен....
Лесни хрупкави соленкиЛесни хрупкави соленки
Лесните хрупкави соленки са готови....
Соленки с орехиСоленки с орехи
Разбиваме белтъка на гъст сняг и мажем соленките отгоре, а върху всяка залепваме по половин орехова ядка....
Диетични бисквити с лимецДиетични бисквити с лимец
1
В голяма купа смесете добре всички съставки (без целите ядки). Можете да направите това в комбайн или да разбиете с ръчен миксер до усвояването...
Коледни бисквити с лимецКоледни бисквити с лимец
За тези коледни бисквити двете брашна се смесват хубаво. Към тях се прибавя содата. В друг съд се разбиват яйцата, захарта, разтопеното масло...
Маслени бисквити с лимецМаслени бисквити с лимец
Брашното се пресява в купа, прибавят се кафявата пудра захар, солта и маслото. Размачква се всичко с вилица и се омесва на тесто, което се увива...
Здравословни бисквити с лимецЗдравословни бисквити с лимец
Сипваме фурмите, банана и сиропа от агаве в блендер и смиламе за 1 минута. Добавяме кокосовото масло, какаото, канелата, солта, ванилията и портокаловата...
Соден хляб от лимецСоден хляб от лимец
За този лимецов хляб брашното от лимец се слага в купа и се смесва със захарта и солта. В средата се прави кладенче, в което се сипва киселото...
Бърз хляб с лимецБърз хляб с лимец
Първо стоплете водата на 37 градуса. Разтворете в нея маята с олиото. Пресейте към течността двата вида брашно. Постепенно замесете гладко и еластично...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: