Edin.bg»Избрани Колекции»Сиренява Каша
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сиренява Каша

Сиренява Каша

Прегледай всички 12 избрани предложения относно сиренява каша в Edin.bg.
Сиренява каша с яйцаСиренява каша с яйцаСиренявата каша с яйца е много вкусна....
Икономична кашаИкономична каша
Ситно нарязания лук запържете до омекване в олиото, сипете брашното и преди да започне да си променя цвета, сложете дребно нарязаните домати....
Лапад кашаЛапад каша
Почистваме лапада и го нарязваме на дребно. Загряваме мазнината и запържваме до зачервяване брашното. Прибавяме нарязания лапад, запържваме и...
Гъста гъбена кашаГъста гъбена каша
1
Накълцайте на ситно лука и чесъна. Запържете ги в олио и краве масло. Обелете и почистете гъбите. Нарежете някои на филийки, а други на ситно....
Любимата пилешка кашаЛюбимата пилешка каша
Почистете пилешките бутчета, нарежете обелените моркови на четвъртинки и ги сложете в дълбока тенджера с подсолена вода да се варят. Щом станат...
Постна гъбена кашаПостна гъбена каша
Почистваме гъбите, измиваме и нарязваме на едри парчета. Поставяме в подходяща съдинка, след което сваряваме в леко подсолена вода. Приготвяме...
Овесена каша ФитнесОвесена каша Фитнес
Сипете вода в касерола да се топли. Добавете овесените ядки. Обелете тиквата и настържете на едро ренде. Сварете овесената каша до омекване на...
Гъста спаначена кашаГъста спаначена каша
20
Спанакът изплакнете добре, отцедете и накълцайте на дребно. След това сварете пъдпъдъчите яйца за максимум пет минути. Охладете със студена вода....
Зелена гъбена кашаЗелена гъбена каша
Тази гъбена каша е готова за нула време и е добра идея, когато нямате време за готвене. Измийте и нарежете гъбите. Запържете ги за 2-3 минутки...
Постна Спаначена КашаПостна Спаначена Каша
Измийте спанака и зеления лук и ги нарежете на ситно. Сложете ги в дълбок тиган с малко мазнина. Налейте малко вода и ги задушете. Поръсете...
Празена каша със сиренеПразена каша със сирене
Почистете праза и го нарежете на тънки резени. Разтопете маслото и запържете праза докато видите, че започне да се зачервява. Прибавете брашното...
Пилешката каша на бабаПилешката каша на баба
Сварете месото и го оставете да изстине. Нарежете го на малки късчета. Запържете брашното в дълбок тиган с 50 мл олио. Затоплете прясното...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: