Edin.bg»Избрани Колекции»Селски Пататник с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сланина с праз по селски
Нарязваме сланината на по-едри парчета и пържим до зачервяване. Изваждаме я и в мазнината пържим ситно нарязаната глава лук. Когато лукът омекне,...
Наденица с праз по селски
Празът и кромидът се почистват и нарязват дребно.
Задушават се в 2 с.л. мазнина.
Щом променят цвета си, към тях се добавя нарязаната на колелца...
Вкусен пататник на фурна
Печем пататника на 180 градуса 35 минути.
Сервираме нашия вкусен пататник на фурна топъл....
Перфектният пататник на фурнаПоднесете пататника в компанията на млечен сос.
Перфектният пататник на фурна е готов....
4
Пататник от село Момчиловци
Нарежете готовия пататник от село Момчиловци на парчета и го сервирайте.
Добър апетит!...
Пататник без кори (в тава)
Прехвърлете сместа за вкусния пататник в леко намазнена тава и я печете до златисто....
Сочен пататник със сирене и чубрица
След 10 минути пататникът трябва да е готов. Намажете го с масло и го поднесете топъл.
Сочният пататник със сирене и чубрица е готов....
Икономичен пататник с кори за баница
Щом е готов, завийте икономичния пататник с кори за баница за 15 мин. с кърпа и после си хапнете....
Богат селски гювеч
Оставете готовия богат селски гювеч за около 1 час в изключена фурна със затворен капак.
Насладете му се!...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
51
47
32
20
10
Дай твоята оценка: