Edin.bg»Избрани Колекции»Свински Стек Аламинут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Стек Аламинут

Свински Стек Аламинут

Разгледай всички 12 подбрани съвети за свински стек аламинут в Edin.bg.
Мъжки аламинут с кренвирш и пилешкоМъжки аламинут с кренвирш и пилешкоСлед кратко задушаване свалете от огъня и поръсете аламинута с магданоз. Мъжкият аламинут с кренвирш и пилешко е готов....
Пепър стекПепър стек
Залейте месото със пепър соса и сервирайте веднага пепър стек, докато е топло. Добър апетит!...
Телешки стекове АламинутТелешки стекове Аламинут
Поднесете телешките стекове Аламинут докато са топли и гарнирайте със картофки, други зеленчуци по избор, любимият ви сос или салата....
Телешки стек по кубинскиТелешки стек по кубински
Нарежете месото на филийки, начукайте ги до 12 мм, поръсете ги със солта и черния пипер, оваляйте ги в брашното и ги изпържете в горещото олио....
Стек от акула на грил тиганСтек от акула на грил тиган
Сервирайте Стек от акула на грил тиган някакъв вид доматена салата....
Класически свински бахурКласически свински бахур
Класическият свински бахур е чуден!...
Мариновани свински бузиМариновани свински бузи
Всичките подправки за тези мариновани свински бузи са микс сушени в бурканче с мелачка...
Печени свински бузиПечени свински бузи
1
Пригответе си тези уникални печени свински бузи, за да имате перфектното зимно мезе за вино. Измийте месото и го поставете в купа с капак....
Задушени свински джоланчетаЗадушени свински джоланчета
Извадете и сервирайте задушени свински джоланчета....
Пържени свински хапкиПържени свински хапки
Като се изпържат свинските хапки, се свалят от огъня се добавят подправките. Сервират се пържени свински хапки се със студена бира....
Свински език чорбаСвински език чорба
Преди да поднесете свинския език чорба, сипете лъжица от тази смес отгоре....
Печен свински дробПечен свински дроб
Измийте много добре свинския дроб и го нарежете на едри парчета. Намажете го с олио и го оставете 30-ина минути да престои....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: