Edin.bg»Избрани Колекции»Свински Кебап с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински винен кебап с печурки
Намалете силата на огъня и варете кебапа до готовност.
Свинският винен кебап с печурки е много вкусен....
Свински винен кебап по селски
По традиция виненият кебап се поднася с гарнитура от варен ориз с масло и/или картофено пюре....
Свински бахур с праз и ориз
Измийте и напълнете свинските черва.
Сложете в дълбока тенджера свинския бахур и варете до готовност....
Заешки кебап
Заека накисваме в равни части вода и оцет за около 12 часа. След това го отцеждаме, набождаме на шиш и печем върху разгоряла жар или скара.
Отделно...
Маминият тас кебап
Поднесете кебапа в компанията на варен ориз.
Маминият тас кебап е много вкусен....
Класически шиш кебап
Марината не изхвърляме, с нея мажем няколко пъти класическия шиш кебап по време на печене....
Турски адана кебап
Турският адана кебап поднесете върху пърлените питки и поръсете със свеж магданоз.
Добър апетит!...
Обикновен агнешки кебап
Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: