Edin.bg»Избрани Колекции»Свински Език Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бирено мезе от език панеСварете свинския език в леко подсолена вода. Обелете и нарежете сварените езици на тънки парчета....
Свински език в масло и чесън
Залейте порцията език.
Свинският език в масло и чесън е чудесно мезе за вашата любима напитка....
Манатарки пане
Почистете манатарките и изрежете долната част на пънчето им. Измийте и ги подсушете внимателно, след което ги нарежете на парчета.
Пригответе панировката...
Заек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Пилешки бутчета пане
Сварете пилешките бутчета в леко подсолена вода до готовност. Отцедете ги.
В подходяща дълбока чиния разбийте яйцата.
В друга чиния сипете галетата...
Пилешки Сърца Пане
Почистете добре пилешките сърчица и ги измийте.
Сложете ги в тенджера с вода и кипнете. Сменете водата с нова и варете сърчицата до готовност,...
Мариновани Миди Пане
Измийте и почистете добре мидите. Сварете ги до отваряне на черупките - необходими са няколко минути.
Извадете ядките от черупките. Сложете ги...
Риба нототения пане
Почистената от люспи риба се реже на парчета и се осолява.
Оставяме я така за двадесет минути.
Брашното се смесва с копъра.
Яйцата се...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: