Edin.bg»Избрани Колекции»Руски Борш с Червено Цвекло
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски Борш с Червено Цвекло

Руски Борш с Червено Цвекло

Открий всички 12 подбрани съвети относно руски борш с червено цвекло в Edin.bg.
Зимен руски боршЗимен руски боршПрибавяме нарязаното на кубчета цвекло, леко запържено в 2-3 лъжици олио....
Летен руски боршЛетен руски борш
Добавете нарязаните зеленчуци без картофите и червеното цвекло и варете почти до готовност....
Домашен боршДомашен борш
Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Салата от червено цвекло с ябълкиСалата от червено цвекло с ябълки
Салатата от червено цвекло с ябълки е много вкусна и здравословна. Добър апетит!...
Салата от червено цвекло с колбасиСалата от червено цвекло с колбаси
Сварете измитото и необелено червено цвекло. Нарежете на ивици охладеното и обелено цвекло, колбасите и краставичките....
Гарнитура от червено цвекло с ябълкиГарнитура от червено цвекло с ябълки
Разтопете сланината в голяма тенджера и добавете обелените и настъргани червено цвекло и ябълки, плодовия сок, лимоновия сок, канелата, карамфила,...
Салата от червено цвекло с яйцаСалата от червено цвекло с яйца
Подберете няколко средно големи глави червено цвекло, почистете и варете до готовност цели, без да ги разрязвате....
Студен зеленчуков боршСтуден зеленчуков борш
Сварете в подсолена вода обеленото и нарязано на парченца цвекло....
Борш по московскиБорш по московски
Сипете във всяка порция по 1 – 2 с.л. от студената застройка, която сте приготвили от разбито яйце с каймака и поръсете с магданоз и копър готовия борш...
Богат зимен боршБогат зимен борш
1
Зачервявате с червения пипер и размитата доматена салца. Разреждате запръжката със 7-8 ч.ч. вода и оставяте да кипне....
Борш със сиренеБорш със сирене
Когато омекнат, в друг съд запържваме за кратко брашното, прибавяме червения пипер и настърганите домати....
Салата от червено цвекло с пушена рибаСалата от червено цвекло с пушена риба
В купа сложете нарязаното на големи кубчета изпечено и обелено червено цвекло, накъсаната почистена от кожата и костите риба, наситнените лук и половината...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: