Edin.bg»Избрани Колекции»Пържено Зеле с Грах
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържено Зеле с Грах

Пържено Зеле с Грах

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно пържено зеле с грах в Edin.bg.
Пържено агнешкоПържено агнешкоДобавете ситно нарязаните лук и чесън, пържете още 1-2 минути....
Пържено свинско с лукПържено свинско с лук
Разбърквайте и гответе до готовност на пърженото свинско. Пърженото свинско с лук е много вкусно....
Пържено свинско с лук и гъбиПържено свинско с лук и гъби
2
Щом е готово, свалете пърженото свинско от котлона, поръсете с лют червен пипер. Пърженото свинско с лук и гъби е страхотна вечеря!...
Свинско пържено с праз на тиганСвинско пържено с праз на тиган
Свинското пържено с праз на тиган е готово....
Гарнитура за кюфтета, пържено и печено месоГарнитура за кюфтета, пържено и печено месо
Това е подходяща гарнитурата за кюфтета, пържено и печено месо....
Пресен грах яхнияПресен грах яхния
Почиствате младия грах и го слагате да се вари заедно със ситно нарязания пресен лук. Когато грахът омекне, запържваме брашното до светло златисто...
Суфле от грахСуфле от грах
Запържваме брашното с по-голямата част от маслото до порозовяване, след което добавяме студеното мляко и бъркаме непрекъснато, докато сместа не заври...
Сух грах пюреСух грах пюре
Сух грах се попарва с гореща подсолена вода, отцежда се и се накисва в студена вода за една нощ. Вари се в същата вода до омекване. Претрива...
Испански омлет с грахИспански омлет с грах
Сипете 2-3 лъжици зехтин в тиган, сипете граха и запържете до омекването му. Междувременно разбийте яйцата със солта. Сипете ги в тигана при граха...
Най-вкусната грах яхнияНай-вкусната грах яхния
Загряваме в тенджера 3-4 с.л. слънчогледово олио и задушаваме вътре скълцания лук, а след 1-2 минути слагаме нарязан морков и грах. Щом отделилата...
Грах яхния със заешкоГрах яхния със заешко
Нарежете заешкото месо на по-големи порции. Запържете в тенджера, след което добавете вътре и нарязания лук. Продължете готвенето до омекване...
Пиле с грах яхнияПиле с грах яхния
Първо сварете в тенджера пилешките бутчета. Охладете, махнете кожата им и ги накъсайте на едри парчета. Прецедете бульона от варенето на месото...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: