Edin.bg»Избрани Колекции»Празнични Питки с мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Празнични Питки с мая

Празнични Питки с мая

Открий всички 12 подбрани съвети за празнични питки с мая в Edin.bg.
Арабски плоски питки с прясна маяАрабски плоски питки с прясна маяПодредете арабските питки и оставете да втасат повторно за 30 минути....
Вити празнични баклавичкиВити празнични баклавички
Оствете витите празнични баклавички да поемат сиропа и да изстинат, после си хапнете....
Празнични джинджифилови меденкиПразнични джинджифилови меденки
Празнични джинджифилови меденки за всеки специален повод!...
Празнични мъфини за ВеликденПразнични мъфини за Великден
Празничните мъфини за Великден са готови....
Празнични меденки с фъстъциПразнични меденки с фъстъци
Празничните меденки с фъстъци са готови....
Празнични джинджифилови сладки елхичкиПразнични джинджифилови сладки елхички
Празничните джинджифилови сладки елхички са чудесни за малки и големи!...
Празнични пържоли на скараПразнични пържоли на скара
Начукайте с дървено чукче пържолите и ги оваляйте в сместа от кимиона, чубрицата, черния пипер и солта. Нарежете на дребно доматите, чушките, лука...
Блини без маяБлини без мая
Разбийте яйцата заедно със захарта. Прибавете олиото, содата за хляб, прясното мляко и солта. Лъжица по лъжица започнете да добавяте брашното...
Празнични бисквити за Баба МартаПразнични бисквити за Баба Марта
Празнични бисквити за Баба Марта украсяваме със захарно тесто в бяло и червено....
Празнични джинджифилови меденки с шоколадПразнични джинджифилови меденки с шоколад
Празничните джинджифилови меденки с шоколад са готови....
Мекици със суха маяМекици със суха мая
2
Активирайте маята заедно със захарта в топла вода. Разбъркайте и оставете да шупне 15-тина минути. Сипете в купа брашното и оформете кладенче в...
Класически мекици с маяКласически мекици с мая
Смесете в купа размитата с вода мая, захарта, солта, пресятото брашно. Добавете 250 мл топла вода и разбъркайте. Покрийте сместа и оставете за...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: